Jump menu

Main content |  back to top

Együtt a magasabb szintű energiaipari megoldásokért

A Shell számtalan lehetőséget kínál tapasztalt szakembereknek és friss diplomásoknak egyaránt. A folyamatos fejlesztésekben, sokszínű projektekben való részvétel mellett munkatársaink élvezhetik a globális vállalat nyújtotta lehetőségeket, valamint alkalmuk nyílik az iparágban elismert képesítések megszerzésére és vezetői képességeik fejlesztésére is. Globális jelenlétünk munkalehetőségek szerteágazó kínálatát teremti meg, így képességeihez és ambícióihoz illeszkedő pozíciót tudunk ajánlani Önnek.

Többet szeretne tudni?

Karrier a Shellnél

A Shellnél való munkavégzés során változatos projektekbe és legújabb fejlesztéseinkbe is bekapcsolódhat. Fedezze fel, miért éppen a Shell a megfelelő munkahely az Ön számára!

Tapasztalt szakemberek

Álláslehetőségek

A Shell világszerte értékes karrierlehetőségeket kínál tapasztalt szakembereknek és a tehetséges diplomásoknak egyaránt.

Tapasztalja meg a globális távlatokat!

Látogasson el központi honlapunkra!

Több mint 70 országban vagyunk jelen, így az is lehet, hogy más országban tudunk Önnek megfelelő álláslehetőséget ajánlani. Tekintse meg a nyitott pozíciókat más országokban és régiókban is! Ismerkedjen meg globális lehetőségeinkkel világszerte!

Diákok és végzősök

Kihívásokat keres?

Hiszünk abban, hogy sikerünk és fejlődésünk igazi záloga munkatársainkban rejlik. Kihívásokkal teli, érdekes munka és karrierlehetőségeket kínálunk tapasztalt szakembereknek és friss diplomásoknak egyaránt a világ számos pontján.