Jump menu

Main content |  back to top

Államásaink szolgáltatásaitől függően négy fajta munkakör tölthető be

Kútkezelő

Az előtető alatt tartózkodik, a vásárlókkal ő kerül elsőként kapcsolatba, így munkája kiemelkedően fontos és egyben igen változatos is. Kereskedői munkát várunk tőle, amely vevőink színvonalas kiszolgálásán túl a SMART program és az aktuális akciók ismertetését, az ingyenes szolgáltatások (szélvédőmosás, keréknyomás ellenőrzés, olajszint ellenőrzés stb.) felajánlását is jelenti. A differenciált üzemanyagok magas szintű termékismerete és szakszerű ajánlása szintén feladata, amelynek sikeres ellátásában oktatási anyagokkal segítjük. Jó kereskedőhöz méltóan széleskörű ismeretekkel kell rendelkeznie a kút teljes áruválasztékáról. Munkaköréhez kapcsolódik még az üzemanyag átvételében, a munkaterület tisztántartásában és a napi karbantartási feladatokban való részvétel.

Shop eladó

Igazán kellemes és változatos munka egy multinacionális cég shopjában dolgozni. A bő áruválasztékú és kiváló minőségi termékekkel ellátott Select üzleteink eladóinak színvonalas tevékenysége nagyban hozzájárul a Shell töltőállomásokról kialakult pozitív képhez. Shoposaink elsődleges feladata vásárlóink szakszerű és udvarias kiszolgálása, illetve a fizetési folyamat szabályos lebonyolítása. Kiemelt szerepük van a SMART program működésében és az akciós termékek ajánlásában. A munkakör magában foglalja az árukészlet megfelelő kihelyezését, értékesítését és leltározását is.

Látványpék

Széles választékú gyorsétkezőink eladói könnyen kamatoztathatják kereskedői rátermettségüket, hiszen kiváló minőségű kávéval és süteményekkel, valamint a helyszínen készülő friss ételekkel várják vásárlóinkat látványpékjeink. A magas színvonalú kiszolgáláson túl alapfeladatuk a gyorsétkező sarok feltöltése, a tisztaság biztosítása és a helyszíni készítésű termékek előállítása.

Autómosó kezelő

A színvonalas és folyamatos autómosó szolgáltatást biztosítja. Szolgáltatásunk az ingyenes nagynyomású előmosás, melyet gyorsan és dinamikusan kell elvégeznie, további technikai feladata a mosóberendezés működtetése és napi karbantartása, tisztántartása, kereskedelmi feladata pedig a vásárlók magas szintű kiszolgálása, a mosóprogramok és mosóakciók értékesítése.