Jump menu

Main content |  back to top

Hogyan keltette fel az érdeklődésedet a Shell?

A tanulmányaim befejezése után szerettem volna egy nagy cég Graduate programjában részt venni, melynek keresése során a Shell programja kitűnt a többi közül; a Shell nem egy általánosan felépített programot ajánlott, hanem a készségeimnek megfelelően, egyénre szabott programot nyújtott. Emellett egy multikulturális környezetet biztosít és külföldi munkavállalásra is ad lehetőséget.


Hogyan zajlott a kiválasztás?

A kiválasztás folyamata több lépcsős volt: elsőként egy összetett jelentkezési lapot kellett kitöltenem, utána egy telefonos interjú következett. Végül a Shell Recruitment Day-en vettem részt, ahol egyéni és csoportos feladatokat kellett teljesítenem.


Milyen pozíciókat töltöttél be a vállalatnál?

A Shell-nél eltöltött fél év alatt két üzletágat ismerhettem meg. Elsőként a Convenince Retail-be nyertem betekintést, mint üzleti elemző, most pedig az euroShell-kártyával kapcsolatos marketing feladatokkal foglalkozom.


Milyen szakmai terveid vannak?

Szeretném az euroShell flotta-üzletág összetett világát jobban megismerni és továbbra is nemzetközi szerepeket betölteni. Pár éven belül, a megfelelő tapasztalatokkal a hátam mögött, egy CEE régióért felelő marketinges állásban szeretnék dolgozni.   


Mit tanácsolnál azoknak, akik a Shell-hez jelentkeznek?

Szeretnék mindenkit bátorítani arra, hogy jelentkezzen a Shell Graduate programjába, mert kiemelkedő lehetőségeket kínál a friss diplomások számára. A program keretében, készségeknek megfelelően alakíthatja karrierjét és már a munka megkezdésével lehetőséget kap arra, hogy magas szintű, felelősségteljes munkát végezzen. Fontos, hogy tudjon multikulturális környezetben dolgozni és globális értékeket szem előtt tartva döntéseket hozni.