Jump menu

Main content |  back to top

Hírek és sajtóközlemények

AKÁR 40% KEDVEZMÉNY A SAMSUNG TERMÉKEK ÁRÁBÓL A SHELLNÉL

Amennyiben 2010. október 29. és 2011. január 11. között a Shellnél tankol, akár 40%-os engedménnyel választhat ötféle Samsung termék közül a töltőállomásokon.

Amennyiben 2010. október 29. és 2011. január 11. között a Shellnél tankol, akár 40%-os engedménnyel választhat ötféle Samsung termék közül a töltőállomásokon. Nemsokára itt a karácsony – gyűjtsön minél több SMART pontot, így ha összegyűlt 400, 600 vagy 1000 pont a kártyáján, a pontértéktől függően Samsung mikrohullámú sütőt, porszívót, mobiltelefont, digitális fényképezőgépet vagy egy Bluetooth-os kihangosítót vásárolhat kedvezményesen. Amennyiben szeretné, hogy karácsonykor a fa alatt legyenek ezek a termékek, vásároljon és gyűjtse a SMART pontokat a Shellnél, valamint 2010. december 10-ig adja le megrendelését a töltőállomásokon.

„Szeretnénk ügyfeleinknek időt és pénzt megtakarítani azzal, hogy töltőállomásainkon most a tankolás és egyéb szolgáltatások mellett értékes ajándékokat is kínálunk; így nyugodtabban telik a karácsonyi készülődés, és a vásárlók sokkal több időt tölthetnek szeretteikkel” – mondta Erényi Balázs, a Shell közép-európai kiskereskedelmi igazgatója és a Shell Magyarország igazgatóságának elnöke.

A SMART pontokat minden egyes tankoláskor vagy shop-vásárláskor jóváírják, még autómosás esetén is. Ha Shell V-Power üzemanyagot tankol, dupla pont jár, amennyiben Shell V-Power Racing üzemanyagot vásárol, tripla pontokkal nő az egyenleg.