Legújabb sajtóinformációk

Keressük Magyarország 10 legizgalmasabb autós útvonalait

Most itt az alkalom, hogy legkedvesebb autós útvonaluk megosztásával a magyar autósok is feledhetetlen látogatást nyerjenek a maranellói Ferrari gyárba
Mosolygó pár megy nyaralni együtt

A Shell küldetésének tekinti, hogy szenvedéllyé tegye a vezetést minden magyar autós számára, ezért most egy országos verseny keretében keresi a legizgalmasabb élményt nyújtó hazai autós útvonalakat.

Az élményteli vezetés minden autós számára mást jelent. Ez sokkal több annál, mint egyszerűen eljutni egyik pontból a másikba. Legyen szó egy különleges motor hangjáról, az elnyűtt bőr illatáról, egy rádióban felcsendülő dalról, vagy valaki igazán különlegesről, aki velünk tart az úton – mindannyiunknak más és más adja a valódi vezetési élményt. Most a Shell V-Power Nitro+-nak köszönhetően itt az alkalom, hogy mindenki megossza, számára mitől lesz az autózás a legizgalmasabb vezetési élmény!

Ehhez nincs más teendő, mint a Shell.hu-A vezetés élmény! honlapon egy saját fényképpel vagy videóval nevezni és megosztani, hogy Ön számára melyik a legizgalmasabb magyarországi autós útvonal. A kedvenc autós útvonalukat megosztók között kéthetente egy, összesen négy egyedi Ferrari élményvezetést sorsolunk ki, a versenyben szavazók közül pedig szintén négy szerencsés egy-egy praktikus Nikon COOLPIX S2800 fényképezőt nyer, hogy az utazás élményét bárhol, bármikor megörökíthesse. Az az autós pedig, akinek a feltöltött egyedi vezetési élménye a legtöbb szavazatot kapja, ellátogathat másodmagával az autósport egyik legismertebb szentélyébe, a maranellói Ferrari gyárba.

Most a Shell V-Power Nitro+ nemcsak lehetőséget biztosít vásárlóinak, hogy megosszák kedvenc vezetési élményeiket, hanem keresi Magyarország tíz legizgalmasabb autós útvonalát a leadott szavazatok alapján. A legizgalmasabb magyarországi útvonalak közül néhányan bekerülhetnek a Shell V-Power Nitro+ “A Világ 100 Legizgalmasabb Autós Útvonala” nemzetközi összeállításba.

“Reményeink szerint ez a kezdeményezés még élménytelibbé varázsolja a vezetést a magyar autósok számára, és lehetőséget ad arra, hogy a kiváló minőségű Shell V-Power Nitro+ üzemanyagok támogatásával megismertessük Magyarország legizgalmasabb útvonalait a világgal” - mondta Juhász Péter a Shell Hungary Zrt. kiskereskedelmi üzemeltetési igazgatója.

A Shell V-Power Nitro+ termékek a Shell eddigi legjobb teljesítményt elősegítő üzemanyagai, amelyeket arra terveztek, hogy tisztítsák és védjék a motor kulcsfontosságú alkatrészeit, hozzájárulva a még tökéletesebb vezetési élményhez az utakon.

A Shell V-Power Nitro+ üzemanyagok mögött, több mint 60 éves innováció és a teljesítmény iránti szenvedély áll, amelynek legjobb bizonyítéka a Ferrarival való együttműködés az autósport arénájában. Ezt a teljesítményt bárki megtapasztalhatja, amennyiben Shell V-Power Nitro+ üzemanyagot tankol bármelyik hazai Shell töltőállomáson.