Jump menu

Main content |  back to top

Figyelünk munkatársainkra

Igen fontosnak tartjuk a munkavállalóinkkal közvetlenül, illetve üzemi tanácsok vagy szakszervezetek útján folytatott kommunikációt és konzultációt.


Bátorítjuk munkatársainkat arra, hogy nyugodtan és bizalommal közöljék a folyamatainkra és gyakorlatunkra vonatkozó nézeteiket a vezetőkkel vagy a HR-osztállyal. Globális telefonos segélyvonalunk és honlapunk lehetővé teszi, hogy Etikai Kódexunk, és a Shell Általános Üzleti Alapelveinek megszegését bizalmasan és névtelenül bejelenthessék.

Sokszínűség és befogadó üzleti környezet

A sokszínű munkaerő és a befogadó munkakörnyezet létfontosságú feltétele sikerünknek, és összhangban van alapértékeinkkel: a becsületességgel, tisztességgel és az emberek iránti tisztelettel.

A különböző kultúrákból származó, különböző nemű és korú emberek sokrétű szaktudása és tapasztalata előnyös cégünknek, segít bennünket vásárlóink jobb megértésében az egész világon, és erősebb kapcsolatok kiépítésében helyi szinten. A sokszínűség és befogadó üzleti környezet kiemelt ügyként történő kezelése azt is eredményezi, hogy az ügyfelek, munkavállalók és partnerek gyakrabban választanak bennünket .

Jutalmak és juttatások

A Shell versenyképes fizetései annak az országnak a piaci viszonyait tükrözik, ahol munkatársaink dolgoznak, valamint a vállalatnál elvárt magas színvonalú szaktudást és tapasztalatot.  A teljesítményorientált fizetések és prémiumok révén elismerjük és jutalmazzuk az egyéni eredményeket.


Rugalmas munkavégzési módszereket biztosítunk minden olyan területen, ahol szükséges és lehetséges, és versenyképesek vagyunk az éves szabadság és gyermekgondozási szabadság tekintetében.


Amennyiben a körülmények megengedik, lehetőséget adunk fizetés nélküli szabadságra és ösztönözzük munkavállalóinkat arra is, hogy vegyenek részt társadalmi célú programokban, munkavállalói közösségi csoportokban és egyetemi állásbörzéken.

Karrierépítés

Dolgozóinknak szakmai képzést és fejlődésüket elősegítő programokat szervezünk, valamint vezetői képzéseket kínálunk. Nemzetközi környezetben vagy külföldön végzett munka során dolgozóink új látásmódra és ismeretekre tesznek szert. Ösztönözzük az alkotókészséget és az innovatív gondolkodást. Munkatársainkat új kihívásokkal állítjuk szembe, és nagyobb felelősségvállalásra ösztönözzük őket.

Eszközök oldal