A már összegyűjtött, és a beváltás feltételeinek megfelelő matricákat a töltőállomásokon 2017. november 5-ig, vagy töltőállomási készletek erejéig beváltjuk. Kérjük, legyen tekintettel arra, hogy az egyes töltőállomások készlete eltérő lehet, sőt bizonyos töltőállomásokon sajnos egyes modellek már el is fogytak.

Intézkedésünk a Promóciós Szabályzat rendelkezésein alapul, különös tekintettel a 2.1. és a 11.3. pontban foglaltakra. Esetleges kérdésével illetve panaszával kérjük, forduljon a Shell ügyfélszolgálatához, munkanapokon 08:00 és 17:00 óra között a +36 1 480 1114-es telefonszámon, vagy e-mailben az info-hu@shell.com címen. Amennyiben e-mail útján matricabeváltási szándékát kívánja bejelenteni 2017. november 5. napjáig, úgy kérjük, hogy az alábbi adatokat adja meg:

  • Név
  • Telefonszám
  • E-mail cím (ha eltérő e-mail címen kér visszaigazolást)
  • Postacím
  • Összegyűjtött matricák száma
  • Átvétel helye (töltőállomás megnevezése)

Szíves együttműködését köszönjük!

További részletek a töltőállomásokon. A kép illusztráció.

Tekintse meg a Promóciós Szabályzatot!

További részletek a Járművezetők részben

Ami érdekelheti még

Kapcsolat

Ügyfélszolgálati csapataink és irodáink elérhetősége Magyarországon.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.