Tekintse meg pontegyenlegét, mert lehetnek régi pontjai, melyek csak arra várnak, hogy az Ön álmait valóra váltsák! Számtalan lehetősége van a pontok beváltására – válasszon ajándékaink és kedvezményeink közül!

Használja fel régi pontjait, lepje meg magát és családját

  • finom ételekkel, ízletes kávéval utazásai során a Shell töltőállomásokon,
  • új ajánlatunkkal: 100 ClubSmart pontért, most 100 Ft kedvezmény, ha a Shell Shop termékeiből legalább 500 Ft értékben vásárol.*
  • vagy válassza ki kedvencét az új ajándékkínálatunkból!

Pontbeváltásért és lejáró pontjaival kapcsolatos további információkért látogasson el a www.clubsmart.hu oldalra, vagy lépjen be a Shell alkalmazásba!

*Az ajánlat a Shell Shop termékekre vonatkozik, amely a Shell Shopban megvásárolható termékeket jelenti, kivéve üzemanyag, Shell AdBlue® adalékanyag, autópálya matrica, e-útdíj (feltöltés és viszonylati jegy) és online telefon egyenlegfeltöltés. A kedvezmény a Shell Shop termékekre vehető igénybe, feltétele a ClubSmart pontok beváltása és Shell Shop termékek minimum értékű vásárlása. A kedvezmény a Shell Shop termékek végösszegéből kerül levonásra, egy tranzakcióban csak egyszer vehető igénybe, akkor is, ha a vásárlás értéke a minimumot többszörösen meghaladja. Az ajánlat igénybevételét kérjük a kasszánál előre jelezze. Érvényesség: 2017. október 2. – december 31. között. A kedvezményt nem lehet érvényesíteni euroShell, Esso vagy DKV kártyával történő vásárláskor. Részletek: clubsmart.hu.

**Az ajánlat 2017. október 2-től a készlet erejéig, de legkésőbb december 31-ig érvényes. A képek illusztrációk. A töltőállomásokon található termékválaszték eltérő lehet, illetve a készlet töltőállomásonként változhat. A pontérték egy termékre vonatkozik. További információ ClubSmart kiadványunkban, vagy a www.clubsmart.hu oldalon.

További részletek a Járművezetők részben

Ami érdekelheti még

Kapcsolat

Ügyfélszolgálati csapataink és irodáink elérhetősége Magyarországon.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.