Ebben A Szakaszban

Dél-Európai útdíjak

Ha már utazott Dél-Európában, valószínűleg találkozott a sok különféle útdíjjal, amelyeket a tehergépjáművek után kell fizetni Olaszországban, Portugáliában, Spanyolországban és Szlovéniában

Útdíjak az Eurovignette országokban

Dániában, Hollandiában, Belgiumban, Svédországban és Luxemburgban a papír alapú matricákat elektronikus matrica rendszer váltotta fel. Az euroShell kártyával egyszerűen és kényelmesen megvásárolhatja az eurovignettet.

Útdíjak a Benelux országokban és Franciaországban

A Benelux országok sikeresen vezették be az eurovignette rendszert, míg Franciaországban egy összetettebb útdíjfizetési rendszer működik. Tudja meg, hogyan fizethető euroShell Carddal az útdíj a Benelux országokban és Franciaország területén

Útdíjak Közép- és Kelet -Európában

Közép- és Kelet-Európában különböző útdíjfizetési rendszerek vannak. Majdnem minden ország saját útdíjfizetési rendszert vezetett be. Évek óta a Shell szakértelemmel segít ügyfeleinek az útdíjak fizetésében és figyelemmel kísér minden útdíjfizetéssel kapcsolatos változást. Töltse le a Premid-regisztráció útmutatóját

Úthasználati díj az Egyesült Királyságban

2014. Április 1-től az Egyesült Királyság új, idő alapú útdíjat vet ki az olyan 12 tonnánál nagyobb tömegű tehergépjárművekre amelyek nincsenek regisztrálva az országban. A díjat minden ilyen tehergépjármű után meg kell fizetni, mielőtt belép az országba.

Akár utasokat szállít egyik városból a másikba vagy nemzetközi árufuvarozást végez, akár helyi szolgáltatást nyújtó járműflottát kezel, bizonyára tudja, hogy járműveinek úton tartásához nem csupán üzemanyagra van szüksége.

Majdnem minden európai országban érvényben van valamilyen útdíjrendszer, és a legtöbb országban különböző fizetési módok állnak rendelkezésre. A Shell üzemanyagkártyát használó járművezetőinek nem kell aggódniuk, ha nincs náluk készpénz az útdíjfizetéshez: a díjak egyszerűen hozzáadódnak a teljes flottáról kiállított egyetlen számlához, így a költségek egyszerűen és hatékonyan kezelhetők.

Válassza az euroShell kártyát az útdíj- és útadófizetések lebonyolításához, és előnyök széles választékát élvezheti:

  • Az összes útdíj- és útadóköltség a rendes euroShell számláján jelenik meg az üzemanyagköltségekkel együtt.
  • Egyszeri hitelképesség-vizsgálat után egyetlen befizetéssel rendezheti minden európai útdíjjal kapcsolatos számláját.
  • Testreszabható riportok segítenek kiadásainak elemzésében és optimalizálásában.
  • Külön áfa-visszaigénylési lehetőség, ahol van ilyen (tudjon meg többet az áfa-visszaigénylésről).
  • A nagyfelhasználók számára kedvezményeket nyújtunk: nézzen utána az útdíjszedő társaságok által megállapított feltételeknek, és takarítson meg annyit, amennyit csak lehet.
  • Segítünk megtalálni a flottája által használt útvonalakon alkalmazható leggazdaságosabb fizetési módokat.
  • Ahol az útdíjszedő társaságok regisztrációt írnak elő, tanácsokat adunk a vonatkozó regisztrációs folyamatokkal kapcsolatban.
  • Honlapunkról elérheti az euroShell kártyát elfogadó összes díjbeszedő partnerünk webhelyét, ahol ellenőrizheti a legújabb díjtételeket és az esetleges módosításokat.
  • Végül az euroShell kártyával az összes új fejlesztésünk elérhető az Ön számára – minden évben vezetünk be fejlesztéseket, ahogy ajánlatunk új országokra és új útdíjszedő rendszerekre terjed ki. 

Bővebben a közúti szolgáltatásoknál

Biztonsági funkciók

A biztonság a Shell üzemanyagkártyák kulcsfontosságú jellemzője. Ezért alkalmazunk jól kezelhető felhasználásellenőrző megoldásokat, riasztásokat, és ezért vannak külön csapataink a visszaélések felügyeletére. Így az üzemanyagkártyák nemcsak kényelmesen használhatók, de a biztonság nyugalmát is megadják Önnek.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.