Jump menu

Main content |  back to top

Szomszédaink

Jó szomszédok szeretnénk lenni azokban a közösségekben, ahol működünk. Ez azt jelenti, hogy nemcsak tiszta és biztonságos módon dolgozunk, hanem szorosan együttműködünk a közösség tagjaival, hogy ők is előnyt kovácsolhassanak az együttműködésből. Ez magában foglalja a lokális beszerzést, munkaerőt, valamint a helyi társadalmi programok támogatását.

Hogyan működünk?

A Shell Általános Üzleti Alapelvei tartalmazzák elkötelezettségünket az alapvető emberi jogok iránt az általános üzletmenettel összhangban. Egységben szeretünk dolgozni, még akkor is, ha az olaj és földgáz felderítése során nagy kihívást jelentő területeken kell teljesítenünk akár politikailag érzékeny országokban. Azokban az országokban, ahol tevékenykedünk, a kormányok számára adókat és jogdíjakat fizetünk - ezek sokszor az országok fő bevételi forrásai.

Emberi jogok

Üzleti Alapelveink tartalmazzák az emberi jogok iránti elkötelezettségünket, összhangban dolgozóinkkal és üzletmenetünkkel. Együtt dolgozunk másokkal is a nemzetközi akciók támogatásakor is, hogy jobban megértsük az üzlet és az emberi jogok kapcsolatát.

HIV és AIDS

Vállalati HIV/AIDS programunk előírja, hogy nem diszkriminálunk senkit, aki HIV/AIDS-ben szenved. HIV/AIDS-fertőzött munkatársainknak kezeléseket biztosítunk. Együttműködünk más vállalatokkal és szervezetekkel annak érdekében, hogy felhívjuk az emberek figyelmét erre a problémára és lassítsuk a HIV/AIDS terjedését azokban az országokban, ahol tevékenykedünk.

Eszközök oldal