Jump menu

Main content |  back to top

Szeretnénk megosztani tevékenységünk minden előnyét és minimalizálni hatásunkat azáltal, hogy körültekintően választjuk ki projektjeinket, javítunk működésünk hatékonyságán, valamint jobb termékeket állítunk elő.

Fenntartható fejlődés, Shell ábra

To Tevékenységünk és projektjeink környezeti és társadalmi hatásának csökkentése érdekében széleskörű standardokat és követlemény-rendszereket alkalmazunk, érintve az egészségügyi, biztonságtechnikai, biztonsági és környezeti előírásokat (HSSE), valamint a társadalmi teljesítményt (SP).

A Shell Általános Üzleti Alapelvei, valamint HSSE és SP előírásaink magas szintű útmutatást adnak működésünkre vonatkozóan, valamint bevonják a velünk együttműködő közösségeket is. Minden cég, a Shell minden alvállalkozója úgy működik, hogy megfeleljen ezeknek az elveknek, valamint alkalmazza egységes elvárásainkat és elkötelezettségünket.

Beruházásaink és nagyobb projektjeink tervezésekor olyan társadalmi és környezeti tényezőket is figyelembe veszünk mint például az adott feladat során keletkező CO2-kibocsátás költségei.

A munkák kezdete előtt kidolgozunk egy környezeti, egészségügyi és társadalmi hatástanulmányt, valamint több vizsgálatot folytatunk.

Van egy vállalati és társadalmi felelősség bizottságunk, négy igazgatóval, akik ellenőrzik a hatékonyságot és teljesítményt. A Royal Dutch Shell vezérigazgatója felelős a fenntartható fejlődésért, ő vezeti a HSSE és SP szekciókat is - ellenőrzi a környezeti és társadalmi teljesítményt, prioritásokat, indikátorokat és célokat fogalmaz meg.

Eszközök oldal