Phillips company products

Most időben gondoskodhat a karácsonyi ajándékokról, vagy meglepheti magát és családtagjait egy-egy stílusos Philips háztartási eszközzel, ha Shell töltőállomáson tankol. 2016. október 3. és 2017. február 5. között a legalább 25 liter Shell minőségi üzemanyagot tankoló vásárlók kedvezménykupont kapnak, ha bemutatják a ClubSmart kártyájukat. Az egyenként 10%-os kedvezményre jogosító kuponokat összegyűjtve az ajánlatban szereplő egyes Philips termékek akár 50% kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Kerülje el az utolsó pillanatos vásárlási őrületet, és intézze el a karácsonyi ajándékok beszerzését már most. A Shell idén különleges lehetőséggel lepi meg hűséges ClubSmart kártya birtokosait. A Philips-szel indított legújabb közös kampánya során 10% kedvezményre jogosító kupont ajándékoz a ClubSmart Program tagjainak legalább 25 liter üzemanyag tankolása esetén. Az ajánlatban elérhető Philips termékek praktikus kiegészítőként szolgálnak a konyhában, és a fürdőszobában, hiszen kávéfőző, robotporszívó, elektromos borotva, elektromos fogkefe, és lézeres szőrtelenítő található a termékkínálatban.

25 liter Shell FuelSave és Autogas üzemanyag vásárlása esetén 1 db, 25 liter Shell V-Power Nitro+ prémium üzemanyag vásárlása esetén pedig 2 db, egyenként 10% kedvezményre jogosító kupont gyűjthetnek, akik használják ClubSmart kártyájukat. 599 ClubSmart pont beváltásával további 10%-os kuponokat gyűjthetnek a hűséges vásárlók. A kedvezményre jogosító kuponok összevonhatók, így a 2016. október 3. és 2017. február 5. között az összegyűjtött kedvezménykuponokkal akár 50% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a kijelölt Philips termékek. Az elérhető legnagyobb kedvezmény mértéke eltérhet az ajánlatban szereplő egyes termék között. A kuponokat 2017. február 19-ig lehet beváltani.