Az autóversenyek élményét idézi a Shell töltőállomás dizájnja

A Forma-1-es versenypályák hangulatát idézi a Shell Mészáros utcai megújult töltőállomása, amelyet ma - az autós sztárparádé utolsó magyarországi állomásaként - a Gumball egyik ikonikus autója is tesztelt a vállalat kiskereskedelmi üzemeltetési igazgatójának, Juhász Péternek a segítségével.

Az autóversenyek élményét idézi a Shell töltőállomás dizájnja

Az állomásra látogatók már parkoláskor a versenypályán érezhetik magukat az egyedi, tűzpiros dekorációs elemeknek, a LED-világításos rajtrácsnak és az üzemanyaghordóknak köszönhetően. Sőt, a kihelyezett pódiumon a vásárlók akár egy célfotón is megörökíthetik saját vezetési élményüket. Az állomás épületében és teraszán nagy képernyős televíziók is várják a vásárlókat, így akár sportközvetítétsekkel is kikapcsolódhatnak az autósok.

Ma az autómosó üvegre felfestett csapata egy igazán különleges, valódi versenyautót vehetett kezelésbe. A megújult állomáson mondott ugyanis búcsút Magyarországnak a Gumball nemzetközi sztárokat és autócsodáikat felvonultató európai autós roadshow egyik ikonikus résztvevője, egy égszínkék BMW M.