A Shell kibővítette együttműködését a Peter Cerny Alapítvánnyal

Szorosan együttműködünk a helyi szervezetekkel, hogy feltérképezzük azokat a területeket, ahol innovatív technológiáinkat kamatoztatva segíthetünk és felkarolhatunk egy-egy jó ügyet, mint például Magyarországon a koraszülött mentést. A Shell már megalakulása óta támogatja a Péter Cerny Alapítvány munkáját, a most aláírt szerződéssel pedig kibővíti együttműködését a két szervezet. Ennek keretében a vállalat biztosítja a mentőszolgálat működéséhez szükséges összes üzemanyagot a 2016-os év végéig, amely éves szinten kb. 120 000- 160 000 megtett kilométert jelent.

Az ünnepélyes átadón a Shell Hungary képviseletében Juhász Péter, kiskereskedelmi üzemeletetési igazgató elmondta: "A Shell a kezdetek óta különböző formákban támogatta a Peter Cerny Alapítvány működését, és ma engem ért az a megtiszteltetés, hogy bejelenthetem: a Shell Hungary fedezi a Peter Cerny Alapítvány összes mentőautójának üzemanyagköltségeit az idei év végéig.” A két fél továbbá megállapodott, hogy a jövőben szorosabban együttműködnek, hogy új lehetőségeket találjanak a koraszülött ellátás támogatására.