KUPONOK KIADÁSA

1. Vásároljon 2 db Shop terméket, vagy tankoljon minimum 25 liter bármilyen Shell üzemanyagot.

2. Kérje ajándékkuponját fizetéskor.

3. Kaparja le a szürke felületet, és nézze meg, mit rejt a kupon!

A kuponok 2017. február 6. és április 2. között ill. a kuponkészlet erejéig kerülnek kiadásra, minimum 25 liter bármilyen Shell üzemanyag tankolása, vagy 2 db Shop termék vásárlása esetén (kivéve e-útdíj és e-matrica vásárlása). EuroShell, Esso és DKV kártyával történő, illetve áfás számlás vásárlás esetén kupon nem kerül kiadásra. A promóció a 147. számú Budapest, Haller utcai (Budapest, Haller u. 56.) és az 546. számú budaörsi (Budaörs, Kinizsi út 1-3.) töltőállomásokon nem érvényes.

 

KUPONOK BEVÁLTÁSA

Shell Clubsmart

100 ClubSmart pont

Adja át kuponját és ClubSmart kártyáját, és a 100 pontot 48 órán belül jóváírjuk pontegyenlegén. A 100 ClubSmart pont jóváírásának feltétele, hogy Ön regisztrált ClubSmart tag legyen. Még nincs ClubSmart kártyája? Kérjen egyet bármelyik Shell töltőállomáson! A 100 ClubSmart pontot így a tagként történő regisztrációját követő maximum 48 órán belül írjuk jóvá. További részletek: www.clubsmart.hu.

 

Üzemanyag

Üzemanyag-kedvezmény

Adja át kuponját következő alkalommal, és Shell FuelSave üzemanyagok, valamint Shell AutoGAS esetében 10 Ft/liter, Shell V-Power Nitro+ üzemanyagok esetében pedig 15 Ft/liter az Ön kedvezménye. Az üzemanyag-kedvezmény a töltőállomási készlet erejéig érvényes és a mindenkor érvényes töltőállomási kiskereskedelmi árból kerül levonásra, minimum 25 liter, maximum 80 liter tankolása esetén, és akár más üzemanyag-kedvezménnyel is összevonható, de Shell, euroShell, Esso vagy DKV kártyával történő fizetés esetén nem használható fel.

Ajandek

1 db Shell autóillatosító (2 féle illat), vagy

1 db Szamos töltött marcipán Szívdesszert (többféle íz)

A kupon ellenében kérje a terméket a Shop eladótól. Az autóillatosítóval hetekig friss illat kíséri majd útján, a Szamos töltött marcipán Szívdesszert pedig a legnehezebb utakon is édes pillanatokat szerez!

A kuponok 2017. április 9-ig, ill. a termékek készletének erejéig válthatóak be. A különböző ajándékokat rejtő kuponok nem egyenlő arányban állnak rendelkezésre. Tranzakciónként egy kupon használható fel. Egy kupon csak egyszer használható fel. A promóció visszavonásig érvényes.

A promóció a Shell Hungary Zrt. és a töltőállomást üzemeltető regionális üzemeltető közös promóciója. A kupon készpénzre nem váltható.

 

 

A részletes Promóciós Szabályzat itt érhető el.

További részletek a Járművezetők részben

Ami Érdekelheti Még

Kapcsolat

Ügyfélszolgálati csapataink és irodáink elérhetősége Magyarországon.