Ebben a részben

Az önfeledt szurkolás támogatója a Shell!

Az önfeledt szurkolás támogatója a Shell! Próbálja ki szurkolói menü ajánlatainkat!

Tankoljon vagy vásároljon és nyerjen egy BMW X2-t!

Tankoljon fel a nyárra, és nyerje meg Fődíjunkat a vadonatúj BMW X2-t vagy prémium BMW ajándékaink egyikét, hetente! Sőt, ha Shell V-Power üzemanyagot tankol, akár az Extra nyeremény, a 3T BMW elektromos kerékpár is Öné lehet!

Nyerjen 20 000 Ft értékű Shell V-Power üzemanyagutalványt!

Válaszoljon a Shell Magyarország Facebook oldalán feltett kérdésre 2024. július 16. 23:59 percig és legyen a szerencsés, aki megnyeri a 20 000 Ft értékű Shell V-Power üzemanyagutalványt. Tekintse meg a részletes játékszabályzatot!

Shell V-Power Racing nyereményjáték

Nyerjen 15 000 HUF értékű Shell V-Power Racing üzemanyag-utalványt!
Válaszoljon a Shell Magyarország Facebook oldalán feltett kérdésre 2024. július 21. 23:59 percig és legyen a szerencsés, aki megnyeri a három darab 15 000 Ft értékű Shell V-Power Racing üzemanyag-utalvány egyikét. Tekintse meg a részletes játékszabályzatot

Nyerjen à la carte nyaralást a Tökéletes Páros menükkel!

Végre itt vannak a Shell Café ízlés szerint kombinálható menüajánlatai! Kóstolja meg bármelyik Tökéletes Páros menüt 15% kedvezménnyel vagy tankoljon 25 litert, és nyerjen nyaralást vonzó úti céljaink egyikére! Madeira, Török Riviéra, Mediterrán hajóút? Nyerje meg az Önhöz tökéletesen illő utazást vagy élménydús heti nyereményt!

A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű, kattintson a további részletekért.

Regisztráljon és frissüljön fel egy ajándék kávéval!*

Gyűjtsön 250 Bónuszpontot. Ismerje meg az ajánlat feltételeit!

Ami érdekelheti még

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Shell alkalmazás

Regisztrálja ClubSmart kártyáját egyszerűen az alkalmazáson keresztül, így digitális kártyája mindig kéznél lesz mobilján! Szerezzen kedvezményeket és még több pontot a Shell alkalmazáson keresztül!