A sós víz energiát termel? Modellautók, melyek sós vízzel működnek? Egy 3,5 m-es versenypálya cukornádból? Elképesztően hangzik, nem igaz? Ez most mind az öné lehet!

Tankoljon legalább 25 liter Shell üzemanyagot, használja ClubSmart kártyáját és kérjen a kasszánál: 

  • Shell V-Power vásárlása esetén 2 marticát
  • Shell FuelSave és Shell AutoGas vásárlása esetén 1 matricát.

4 db matricával már 795 Ft-ért Öné lehet a BMW modellautók egyike.

Fokozza a szórakozást egyedi kiegészítőkkel: szerezze meg az USB csatlakozóval ellátott újratölthető lítium elemet 750 Ft-ért vagy 750 ClubSmart pontért, vagy a préselt cukornádból készült versenypályát mindössze 1490 Ft-ért vagy 1490 ClubSmart pontért!

Hajtson rá a különleges BMW M modellautókra!

Title: Hajtson rá a különleges BMW M modellautókra!

A tudomány és a szórakozás végre egy pályán haladnak!

Sós vízből nyert energia

A modellautókban egy kis fém lap tárolja az elektromos energiát, a sós víz csak beindítja a reakciót, amitől az elektromosság elkezd a kerekeket pörgető motor felé áramlani. Néhány csepp sós víz nagyjából fél órán át hajtja a kisautót. Az energiát tároló fémlap akkumulátorként működik, ha lemerült, akkor az USB-kábel segítségével újratölthető akkumulátort lehet használni.

Lítium elem

Az autókhoz tartozó sósvizes akkumulátorokat 2-3 alkalommal lehet használni, mielőtt az energiaforrás kimerül. Ha a sósvizes mókának vége szakad, tovább használhatja autóját az újratölthető lítium akkumulátorral. Minden egyes feltöltés még 30 percnyi szórakozásra elég. Ezt követően mindössze 30 perc alatt újratöltheti autóját, így akár mindennap újabb verseny várja! A lítium elem a készlet erejéig érhető el.

Cukornád versenypálya

A versenypálya cukornádból készült, egy 100 %-ig komposztálható, természetes alapanyagból, mely nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot vagy vegyszert. A kipréselt cukornád az a rostos anyag, mely a cukornád összepréselt szárából megmarad, miután kinyerték belőle a folyadékot. Ebből a folyadékból készül az ethanol, a világ vezető bioüzemanyaga. A versenypályát könnyű összeszerelni és használni, és a Shell V-Power márkajelzéssel ellátott pálya izgalmas élményt nyújt fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. Minél hoszabb a pálya, annál nagyobb a móka! A cukornád versenypálya a készlet erejéig érhető el.

Próbálja ki a virtuális szórakozást is!

Shell Racing mobiljáték

Tegyen minden utazást még szórakoztatóbbá, és folytassa a versengést barátaival a telefonján! Töltse le ingyenes alkalmazást, fedezze fel az exkluzív autókat, építsen saját pályát és ossza meg a világgal!

   

Vigyázz, víz, rajt!

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.
Vigyázz, víz, rajt!
Részlet 1

Öntse bele a keverőedénybe a sót, majd a vizet az üvegen jelzett vonalig.

Részlet 2

Tartsa az üveget alulról és felülről, a nyílást befogva és így rázza össze az oldatot.

Részlet 3

Helyezze be a sósvizes akkumulátort a BMW M autóba.

Részlet 4

A pipetta segítségével cseppentsen a sósvizes oldatból 3 cseppet minden nyílásba.

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.

A promóció feltételei:

Az ajánlat kizárólat ClubSmart kártyával érhető el!

Matrica kiadási időszak:
2019. december 2. és 2020. március 1. között.

Matrica beváltási időszak:
2019. december 2. és 2020. március 8. között.

A Promóció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.

Legfeljebb naponta 28 matrica beváltása lehetséges. Javasoljuk, hogy a matricákat folyamatosan váltsa be és ne halassza a Promóció végére a BMW modellek megvásárlását. A külön matricagyűjtőbe beragasztott matricák nem vonhatóak össze. A BMW modellek a Matrica beváltási időszak alatt és az egyes Töltőállomások készletének erejéig érhetőek el. A különböző BMW modellek készlete Töltőállomásonként eltérő lehet. A BMW modellek a Promóción kívül nem vásárolhatóak meg. A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására, vagy bármikor történő megváltoztatására. A matricák átvételével Ön elfogadja a Promóció Szabályzatát. A ClubSmart kártya használatára a ClubSmart Program Működési Szabályzata és Adatvédelmi Szabályzata irányadó. A Promóció a Shell Hungary zRt. és a Töltőállomást üzemeltető Regionális Üzemeltetők közös promóciója.

További részleteket a Promóciós Szabályzat tartalmazza.


*A modellautók sós vízzel kétszer tölthetők újra és alkalmanként kb. 30 percig működnek. A BMW logó és a BMW márkanév a BMW AG bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyhez kötött.

További részletek a Járművezetők részben

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Bónuszpontgyűjtési akció

Gyűjtsön évente akár 800 extra Shell ClubSmart pontot!