A kiemelt kereslet miatt a matricagyűjtést 2019. szeptember 11. napján 24:00 órával lezártuk.* A továbbiakban matricagyűjtésre már nem lesz lehetőség.Az addig összegyűjtött, és a beváltás feltételeinek megfelelő matricákat a Töltőállomásokon 2019. szeptember 29-ig, vagy a töltőállomási készletek erejéig beváltjuk. Kérjük, legyen tekintettel arra, hogy az egyes Töltőállomások készlete eltérő lehet, sőt bizonyos Töltőállomásokon sajnos a készletek el is fogytak.

1:18-as motormodellek. A képek illusztrációk.

Az ajánlat csak ClubSmart kártyával érhető el. Még nincs ClubSmart kártyája? Kérjen egyet kedvenc Shell Töltőállomásán!

Matrica kiadási időszak (VÁLTOZÁS):

A kiemelt kereslet miatt a matricagyűjtést 2019. szeptember 11. napján 24:00 órával lezártuk.

Matrica beváltási időszak (MEGHOSSZABBÍTVA):

2019. június 17. és 2019. szeptember 29. között illetve a készlet erejéig.

A Ducati Motor modellek a Promóción kívül nem vásárolhatóak meg. A Promócióban résztvevő Deli by Shell Termékek listáját a Promóciós Szabályzat tartalmazza, vagy azokról érdeklődjön a Töltőállomásokon. A netpincer.hu vagy a netpincer applikáción keresztül vásárolt Deli by Shell termékek megvásárlásakor Matricák nem kerülnek kiadásra.

Legfeljebb naponta 28 Matrica beváltása lehetséges. Javasoljuk, hogy a Matricákat folyamatosan váltsa be, és ne halassza a Promóció végére a Ducati Motor modellek megvásárlását. A külön Matricagyűjtőbe beragasztott Matricák nem vonhatóak össze. A Ducati modellek a Matrica beváltási időszak alatt és az egyes Töltőállomások készletének erejéig érhetőek el. A különböző Ducati modellek készlete Töltőállomásonként eltérő lehet.

A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására, vagy bármikor történő megváltoztatására. A Matricák átvételével Ön elfogadja a Promóció Szabályzatát. A ClubSmart kártya használatára a ClubSmart Program Működési Szabályzata és Adatvédelmi Szabályzata irányadó (www.clubsmart.hu). A Promóció a Shell Hungary zRt. és a Töltőállomást üzemeltető Regionális Üzemeltetők közös Promóciója.

*Intézkedésünk a Promóciós Szabályzat rendelkezésein alapul, különös tekintettel a 2.1. és a 11.4. pontban foglaltakra. Esetleges kérdésével, illetve panaszával kérjük, forduljon a Shell ügyfélszolgálatához, munkanapokon 08:00 és 17:00 óra között

a +36 1 480 1114-es telefonszámon, vagy e-mailben az info-hu@shell.com címen.

További részletekért kérjük, tekintse meg a Promóciós Szabályzatot!

#SHELLDUCATIKALAND NYEREMÉNYJÁTÉK

Útmutató ábra a perspektivikus fotó elkészítéséhez

Nyereményjáték menete:

Szerezze meg Promóciónkban a menő Ducati Motor modelleket, és készítsen velük egy trükkös perspektivikus fotót az aktuális témánkban, az oldalon látható példa alapján, majd ossza meg a képet Facebookon vagy Instagramon #shellducatikaland hashtaggel!

Aktuális témánk: #SHELLDUCATIKALAND nyereményjátékunk szeptember 8-án véget ért!

Részletek:

Ossza meg a fotót Facebookon az aktuális felhívás alatt kommentben, ne felejtse el használni a #shellducatikaland hashtaget!

Nyereményjátékunkban Instagramon keresztül is részt vehet, amennyiben profilja nyilvánosra van állítva. Ossza meg Instagram profilján a képet a #shellducatikaland hashteggel!

Kedvet kapott a játékhoz? Itt van pár tipp, amelyek segítségével Ön is elkészítheti saját fotóját!

Tippek kezdőknek:

Helyezze el motor modelljét a földön egy tetszőleges helyre, majd telefonját is állítva tegye a talajra és így készítsen róla egy képet!

Tippek haladóknak:

Helyezze el motorját egy tetszőleges emelvényen, majd tartsa a kamerát tőle karnyújtásnyira, a modellel megegyező magasságban. Egy barátja álljon a motor mögé, közben figyelje, mikor jó a beállítás, majd készítse el a képet!