Térjen be bármelyik Töltőállomásunkra, vásároljon, használja ClubSmart kártyáját, gyűjtsön össze 4 Matricát és szerezze meg a Promócióban szereplő, Ducati GP18 motor modellt már 795 Ft-ért vagy a további 5 Ducati Motor modell bármelyikét már 595 Ft-ért! (1:18-as motor modellek. A képek illusztrációk.)

Hogyan szerezhet Matricát?

 • Shell V-Power vásárlásakor

  25 l tankolása esetén kérjen 2 Matricát.

 • FuelSave vagy AutoGas vásárlásakor

  25 l tankolása esetén kérjen 1 Matricát.

 • Deli by Shell Termékek vásárlásakor

  1500 Ft vásárlás felett kérjen 1 Matricát.

1:18-as motormodellek. A képek illusztrációk.

Az ajánlat csak ClubSmart kártyával érhető el. Még nincs ClubSmart kártyája? Kérjen egyet kedvenc Shell Töltőállomásán!

Matrica kiadási időszak:

2019. június 17. és 2019. szeptember 8. között, illetve a készlet erejéig.

Matrica beváltási időszak:

2019. június 17. és 2019. szeptember 22. között illetve a készlet erejéig.

A Ducati Motor modellek a Promóción kívül nem vásárolhatóak meg. A Promócióban résztvevő Deli by Shell Termékek listáját a Promóciós Szabályzat tartalmazza, vagy azokról érdeklődjön a Töltőállomásokon. A netpincer.hu vagy a netpincer applikáción keresztül vásárolt Deli by Shell termékek megvásárlásakor Matricák nem kerülnek kiadásra.

Legfeljebb naponta 28 Matrica beváltása lehetséges. Javasoljuk, hogy a Matricákat folyamatosan váltsa be, és ne halassza a Promóció végére a Ducati Motor modellek megvásárlását. A külön Matricagyűjtőbe beragasztott Matricák nem vonhatóak össze. A Ducati modellek a Matrica beváltási időszak alatt és az egyes Töltőállomások készletének erejéig érhetőek el. A különböző Ducati modellek készlete Töltőállomásonként eltérő lehet.

A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására, vagy bármikor történő megváltoztatására. A Matricák átvételével Ön elfogadja a Promóció Szabályzatát. A ClubSmart kártya használatára a ClubSmart Program Működési Szabályzata és Adatvédelmi Szabályzata irányadó (www.clubsmart.hu). A Promóció a Shell Hungary zRt. és a Töltőállomást üzemeltető Regionális Üzemeltetők közös Promóciója.

További részletekért kérjük, tekintse meg a Promóciós Szabályzatot!

#SHELLDUCATIKALAND NYEREMÉNYJÁTÉK

Útmutató ábra a perspektivikus fotó elkészítéséhez

Nyereményjáték menete:

Szerezze meg Promóciónkban a menő Ducati Motor modelleket, és készítsen velük egy trükkös perspektivikus fotót az aktuális témánkban, az oldalon látható példa alapján, majd ossza meg a képet Facebookon vagy Instagramon #shellducatikaland hashtaggel!

Aktuális témánk: Vízparton a motorommal

Részletek:

Ossza meg a fotót Facebookon az aktuális felhívás alatt kommentben, ne felejtse el használni a #shellducatikaland hashtaget!

A játékhoz itt tud csatlakozni Facebookon!

Nyereményjátékunkban Instagramon keresztül is részt vehet, amennyiben profilja nyilvánosra van állítva. Ossza meg Instagram profilján a képet a #shellducatikaland hashteggel!

Kép feltöltése Instagramra!

Kedvet kapott a játékhoz? Itt van pár tipp, amelyek segítségével Ön is elkészítheti saját fotóját!

Tippek kezdőknek:

Helyezze el motor modelljét a földön egy tetszőleges helyre, majd telefonját is állítva tegye a talajra és így készítsen róla egy képet!

Tippek haladóknak:

Helyezze el motorját egy tetszőleges emelvényen, majd tartsa a kamerát tőle karnyújtásnyira, a modellel megegyező magasságban. Egy barátja álljon a motor mögé, közben figyelje, mikor jó a beállítás, majd készítse el a képet!

Tervezett témák:

 • 2019. július 1 - 14.: Útközben a motorommal (lezárult a nevezés)
 • 2019. július 15 - 28: Vízparton a motorommal 
 • 2019. július 29 – augusztus 11: Turista látványosságnál a motorommal
 • 2019. augusztus 12 - 25: Naplementében a motorommal
 • 2019. augusztus 26 – szeptember 8: Motorostalálkozón a motorommal

Nyertesek:

 1. Téma: Útközben a motorommal
  Sorsolás: 2019. július 19.
 2. Téma: Vízparton a motorommal
  Sorsolás: 2019. augusztus 2.
 3. Téma: Turista látványosságnál a motorommal
  Sorsolás: 2019. augusztus 16.
 4. Téma: Naplementében a motorommal
  Sorsolás: 2019. augusztus 30.
 5. Téma: Motorostalálkozón a motorommal
  Sorsolás: 2019. szeptember 13.

Részletek:

Szerezze meg Promóciónkban kedvenc Ducati Motor modelljét, készítsen vele perspektivikus fotót az aktuális témában, és a megadott időszak alatt töltse fel a Facebookra a Shell Facebook oldalán megtalálható aktuális felhívás bejegyzés alá kommentben vagy az Instagram profiljára, amelyet állítson nyilvánosra a Nyereményjáték időszakában. Mindkét megosztás esetében használja a #shellducatikaland hashtaget.

A Játékos a feltöltött képével elfogadja a Nyereményjáték alábbiakban található Játékszabályzatát, valamint a Facebook vagy Instagram által előírt irányelvekben meghatározott valamennyi feltételt, és hozzájárul a Játékszabályzatban meghatározottak szerint a Szervező rendelkezésére bocsátott személyes adatainak, Facebook és/vagy Instagram profiladatainak és feltöltött képének a kezeléséhez, felhasználásához, közzétételéhez. A Nyereményjátékban kizárólag 18. életévét betöltött, magyarországi lakó-vagy tartózkodási hellyel, továbbá saját Facebook vagy Instagram profillal rendelkező személyek vehetnek részt.

A Nyereményjáték időtartama 2019. július 1. napja 9:00-tól 2019. szeptember 8. napja 23:59-ig tart. A képek témái kéthetente változnak a fentiek alapján..

A Szervező a Játékszabályzatban meghatározottak szerint jogosult Játékosokat kizárni a Nyereményjátékból. Minden téma vonatkozásában 8 (nyolc) nyertes kerül kisorsolásra. Az adott sorsolás sikeres lezárását követő 5 munkanapon belül Szervező feltünteti a nyerteseket ezen a weboldalon, továbbá a Facebook oldalon az aktuális felhívás bejegyzés alatt, továbbá értesíti a nyerteseket a Facebookon és az Instagramon privát üzenetben. A nyerteseknek privát üzenetben 48 órán belül vissza kell igazolniuk a nyeremény átvételét és meg kell adniuk az annak kézbesítéséhez szükséges adatokat (teljes név, magyarországi kézbesítési cím, telefonszám). Amennyiben a nyertes az értesítésre 48 órán belül nem reagál, úgy a nyereményre a továbbiakban nem jogosult.

A Lebonyolító postai úton juttatja el a nyertesnek a nyereményét.

A Szervező fenntartja a jogát a Nyereményjáték szüneteltetésére, visszavonására, vagy bármikor történő megváltoztatására. Szervező: Shell Hungary zRt. (1113 Budapest, Bocskai út 134-146.)

További részletek a Járművezetők részben