Ha a Shell minőségi üzemanyagait választja, most beléphet az autóversenyzés páratlan világába! 

Hogyan vehet részt promóciónkban? Tankoljon legalább 25 litert, vagy vásároljon legalább 1500 Ft értékben Shell Shop terméket*, használja ClubSmart kártyáját és kérjen a kasszánál:

  • Petrol pump icon

    Shell V-Power esetén 2 matricát

  • Petrol pump icon

    Shell FuelSave és Shell AutoGas esetén 1 matricát

  • Food icon

    Shell Shop termék* esetén 1 matricát

4 matrica összegyűjtése után adja át a matricagyűjtőt kedvenc Shell Töltőállomása kasszájánál, és ClubSmart kártyája használatával a 4 lendkerekes motorsport modell egyike már 795 Ft-ért, vagy a Nissan Formula E GEN 2 modell már 2490 Ft-ért az Öné lehet. A promóció 2020. július 13-tól 2020. október 4-ig tart, a matricákat 2020. október 18-ig válthatja be.

Bemutatjuk a Shell Motorsport Kollekciót!

Mi a Shellnél, akárcsak a pilóták, a sebességért és a teljesítményért élünk. Osztozunk a szenvedélyben, mely arra készteti őket, hogy egyre jobbá váljanak, hogy gázt adva maguk mögött hagyják ellenfeleiket a célegyenesben és átéljék a dicsőség pillanatát.

Most Ön is átélheti ezt az izgalmat otthon a családjával vagy barátaival! Kezdje a versenyt kedvenc modelljével és gyűjtse össze a teljes kollekciót! A világ versenyeinek elitjét mostantól a tenyerében tarthatja!

A Kollekció darabjai

Elhoztuk Önnek a BMW M4 Motorsportot, a Hyundai i20 Coupe WRC-t, mely a FIA World Rally Bajnokságon versenyez a Hyundai Shell Mobis World Rally csapat tagjaként, a Nissan Formula E GEN 2 modellautót és itt van a Ford Mustang is a Shell V-Power Racing Team csapatból, mely a V8 Supercars sorozatban versenyez.

Matrica kiadási időszak:
2020. július 13. és 2020. október 04. között

Matrica beváltási időszak:
2020. július 13. és 2020. október 18. között

A Promóció csak ClubSmart kártyával érhető el. A Promóció 2020. október 4-ig tart, és visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Legfeljebb naponta 28 matrica beváltása lehetséges. Javasoljuk, hogy a matricákat folyamatosan váltsa be, és ne halassza a Promóció végére a Shell Motorsport Kollekció modelljeinek megvásárlását. A külön matricagyűjtőbe beragasztott matricák nem vonhatóak össze. A Shell Motorsport Kollekció modelljei a Matrica beváltási időszak alatt az egyes Töltőállomások készletének erejéig érhetőek el, a Töltőállomások készlete eltérő lehet. A Shell Motorsport Kollekció modelljei a Promóción kívül nem vásárolhatóak meg.
A Shell fenntartja a jogát a Promóció szüneteltetésére, visszavonására vagy bármikor történő megváltoztatására. A matricák átvételével a Játékos elfogadja a Promóció Szabályzatát. A ClubSmart kártya használatára a ClubSmart Program Működési Szabályzata és a vonatkozó Adatvédelmi Tájékoztató irányadó. A Promóció a Shell Hungary zRt. és a Töltőállomást üzemeltető Regionális Üzemeltetők közös promóciója. További részleteket a Promóciós Szabályzat tartalmaz.

*A Promóció nem vonatkozik autópályamatrica, e-útdíj és online egyenlegfeltöltés, valamint a Netpincér applikáción keresztül történő vásárlásra.

A Nissan márkanév és a Nissan logó a Nissan Motor Co. Ltd bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyezett. A Bluetooth® márkanév és logo a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, a BrandBase B.V. általi használata engedélyezett. Minden további védjegy és márkanév az illetékes tulajdonos bejegyzett védjegye. A védjegy használatot a Penske Racing South. Inc. engedélyezte. Minden védjegy az illetékes tulajdonos engedélyével került felhasználásra. A kisautók a Shell V-Power Racing Team hivatalosan bejegyzett termékei. A Ford Motor Company védjegyek és a formatervezési-minta a Brandbase B.V. számára engedélyezett.

A BMW logó és a BMW márkanév a BMW AG bejegyzett védjegyei, használatuk engedélyezett. Minden Hyundai védjegy tulajdonosa, illetve engedélyezője a Hyundai motorsport GmbH.
Minden jog fenntartva. A képek illusztrációk.

Ami érdekelheti még

Kapcsolat

Ügyfélszolgálati csapataink és irodáink elérhetősége Magyarországon.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.