Nem csak töltőállomásainkon élvezhetik kitüntetett figyelmünket és gondoskodásunkat, de útközben is számíthatnak ránk, ha gondjuk adódik. Programunk számtalan előnyt és vonzó ajánlatot kínál Önnek. Így biztosan egyet ért majd velünk abban, hogy a Shell ClubSmart partner az igazán örömteli utazáshoz!

Shell clubsmart újdonságok

Digitális vonalkód

Woman showing Shell site on mobile

Shell ClubSmart kártyája akár mobilján is. A pontgyűjtés és -beváltás minden eddiginél egyszerűbb. Töltse le a Shell alkalmazást most, hiszen mobilján még kényelmesebben használhatja kártyáját. A kedvezmények, különleges ajánlataink és előnyök így mindig szem előtt vannak. És ez még nem minden! Amellett, hogy a Shell alkalmazással nem kell magával hordani kártyáját, még különleges, személyre szabott Bónuszpontajánlatokat is kaphat tőlünk.

Még nem töltötte le a Shell alkalmazást? Töltse le most! Majd egyszerűen lépjen be a Shell alkalmazásban online fiókjába, ahol megtalálja a ClubSmart kártyájához tartozó vonalkódot, ami már kész is, hogy új kedvence legyen.

Még nem ClubSmart tag? Kérjen egy ClubSmart kártyát bármely Shell töltőállomáson és regisztráljon a Shell alkalmazásban.

Nézze meg, milyen egyszerűen juthat digitális vonalkódjához!

10 Pont=10 Forint kedvezmény*

Women with her son holding two hotdog

10 PONT = 10 FORINT KEDVEZMÉNY*

Váltsa be pontjait kedvezményekre, így a Shellnél könnyedén spórolhat! Élvezze, hogy pontjait kedvezményekre válthatja be tankolásai, vagy vásárlásai után. Öntől függ, mennyi pontot akar kedvezményre váltani.

10 pont = 10 Forint kedvezmény

A vásárlás végösszegének legfeljebb a feléig.*

* Minden elköltött 20 Ft után. Az ajánlat nem vehető igénybe autópályamatrica, e-útdíj és online telefon egyenlegfeltöltés vásárlásakor, illetve euroShell, Esso vagy DKV kártyával történő fizetésre, valamint azon vásárlók számára, akik a vásárlásról Áfás számlát kérnek. Részletek és Szabályzat: clubsmart.hu

Autósegély-szolgáltatás

Man refueling car with Shell fuel

AUTÓSEGÉLY-SZOLGÁLTATÁS

Az élményekkel teli, gondtalan utazás mindannyiunk célja. A Shell ClubSmart az Ön partnere az örömteli utazáshoz, ezért van megoldásunk a problémás helyzetekre. Autósegély-szolgáltatásunk - melyben biztosítási partnerünk az Allianz Assistance - segítséget nyújt magyarországi autózásai során.

Ha Ön regisztrált ClubSmart tag, rendelkezik ClubSmart online fiókkal, és havonta legalább 1 Alap ClubSmart pontot gyűjtött, már Önnek is járhat a segítség!*

  • Defektes gumiabroncs
  • Téves üzemanyag tankolás
  • Akkumulátor-probléma
  • Üzemanyag kifogyás

*Az ajánlat feltételei és Szabályzat: clubsmart.hu

Segítségre van szüksége? Hívja az autósegély-vonalat: +36 1 814 9504, adja meg Shell ClubSmart kártyaszámát, és a segítség már úton is lesz.

Partner ajánlatok

Women standing near sea

PARTNER AJÁNLATOK

Az utazás jóval többet jelent, mint A-ból eljutni B-be. Hiszen ilyenkor kitárul előttünk a világ – tele lehetőségekkel és esélyekkel. A Shell ClubSmart tagok megérdemlik, hogy utazásaik során különleges ajánlatokban részesüljenek, akkor is, ha történetesen nem egy Shell töltőállomáson vannak.

Ön mostantól már akkor is gyűjthet ClubSmart pontokat, ha épp szállását fizeti ki a booking.com-nál, vagy autót bérel a Rentalcars.com-nál.

Foglaljon a ClubSmart oldalon megadott linken keresztül, adja meg a kért adatokat és 1 eurónként* 5 ClubSmart pontot írunk jóvá ClubSmart Egyenlegén. Foglalásakor ne feledje el megadni Shell ClubSmart kártyaszámát!

További részletek és feltételek a clubsmart.hu oldalon érhetők el.

Navigációval az utazás jóval egyszerűbb, a Shell ClubSmart-tal pedig még előnyösebb. A Sygic navigációt már Shell ClubSmart pontokért is használhatja.
Havonta mindössze egy pontért. Az öröklicensz, amivel örökös ingyenes frissítés jár pedig 7590 pontért.

Látogasson el a ClubSmart weboldalra, tájékozódjon a részletekről, és váltsa be pontjait!