Tartós minőség - együttműködés a maximális teljesítmény és hatékonyság érdekében

Tartós minőség - együttműködés a maximális teljesítmény és hatékonyság érdekében

Azzal, hogy a BMW Motorsport a DTM-ben versenyez, egyúttal a Shell termékeit és technológiáját is teszteli az egyik legtöbb kihívással teli sportágban. Egy olyan sportban, ahol csupán másodpercek döntik el, ki lesz az első, és ki az utolsó, elengedhetetlen a hosszan tartó motorteljesítmény, melynek biztosítása a mi tudósaink feladata.

A BMW Motorsport mérnökei és tudósaink között folyamatos az együttműködés annak érdekében, hogy magas teljesítményű motorolajokat fejlesszünk, melyeket azután a BMW Motorsport versenyautóiban alkalmaznak. Sheldon van der Linde kiemelkedő teljesítményt nyújt a kormány mögött; eredményorientált, figyelme a dobogóra irányul: a Shell prémium minőségű kenőanyagait épp ilyen kiemelkedő vezetési teljesítményre tervezték. A versenyben legemlékezetesebben szereplő autók eredményeinek javítása, valamint az a technológiai fejlesztés és kutatás, melyet a Shell Helix Ultrába fektetünk, árulkodik leginkább elkötelezettségünkről; olyan kivételes, teljesítményt javító tényezőket biztosítunk, mint a minimális súrlódás és kopás.

A Shell Helix Ultra támogatásával a BMW pilótái évtizedeken keresztül nyújtottak kiemelkedő teljesítményt a motorsportokban. Az az idő és energia, amit a versenypályán beleadtunk, most abban a szolgáltatásban él tovább, amelyet a BMW tulajdonosok a világon bárhol megkaphatnak, hogy élvezhessék szakértelmünk gyümölcsét.

Ismerje meg a csapatot!

Sheldon van der Linde

Meet the team Sheldon van der Linde

Sheldon van der Linde

Sheldon van der Linde egy 19 éves autóversenyző Dél-Afrikából. Már 6 évesen gokart versenyeken vett részt, ahol kategóriájának abszolút győztese lett. Következő lépésként kipróbálta magát a Dél-afrikai Polo Cup bajnokságban. Sheldon megnyerte az első autóverseny szezonját, és a mai napig ő a legfiatalabb versenyző, aki országos bajnokságot nyert Dél-Afrikában. 2018-ban a BMW Motorsport meghívta Sheldont, hogy vegyen részt a fiatal DTM versenyzők tesztjén (Young Driver Test), ahol kiemelkedő eredményével helyet biztosított magának a 2019-es szezonra.

További Részletek Az Autósok Részben

Shell üzemanyagok

Tudjon meg többet új Shell üzemanyagainkról.

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.