latte art készítés

Kóstolja meg barista kávénkat!

Odaadás és szakértelem minden csepp kávéban. Shell Café. Mindig érdemes betérni!

Kóstolja meg bársonyos barista kávénkat!

Video: Shell Café 00:30:00

Leírás:

Kóstolja meg bársonyos barista kávénkat! Minden csésze kávét gondosan válogatott, minőségi kávészemekből készítünk, odaadással és szakértelemmel. Shell Café. Mindig érdemes betérni.
A tájékoztatás nem teljes körű, részletek: shell.hu Tudjon meg többet új, speciális kávékeverékeinkről!

Kép:

Kávé ültetvényeket látunk hosszan elnyúló völgyekben és dombokon, A kép közepén megjelenik a Shell Café logo.
Innentől kávé termelés és készítés folyamatát látjuk dinamikusok vágásokkal váltakozta: kávécserje, kávébab, szüret, szárítás, pörkölés. Ezt követően már egy kávézóban látjuk közelről a minőségi kávé elkészítésének fázisait: darálás, préselés, karos gép kezelése majd a króm kávégépből kicsorgó forró kávé látványa melybe tejhabot öntenek.

Hang:

A háttérben kellemes Shell zene szól, közben az egyes fázisképeket a hozzájuk tartozó harsányabb hangeffektek kísérik, gyors egymásutánban.

Kép:
Közeli felvételbenl a csészébe beöntött kávé cseppjét látjuk, krémesen lágyan. A kávé ízléses fehér porcelén kávésbögrében van, a bögre oldalán Shell Café logo.

Hang:
Narrátor:
Bársonyos barista kávé, odaadó szakértelemmel.
Shell Café. Mindig érdemes betérni.

Kép:
Shell kagyló logo jelenik meg fehér háttér előtt.

Hang:
Shell jingle és Shell Go Well narráció

Új Shell Café kávékeverékek

Americano kávé közelről, kicseppenő kávéval

Büszkén mutatjuk be két speciális kávékeverékünket: 

  1. Afrika íze keverékünk gyümölcsös és virágos aromájával nyújt páratlan ízélményt. 90% arabica kávébabból készült, 10% robusta hozzáadásával. Főleg fekete kávék (espresso, americano) készítéséhez használjuk.
  2. Dél-Amerika íze kávékeverékünket egyedülállóan étcsokoládés és fűszeres ízjegyek jellemzik, és tejjel kevert kávéitalainkban használjuk.
króm kávégép

Mindkét keveréket gondosan válogatott, Európa legnevesebb kávépörkölői által tökéletesre pörkölt szemekből állítják össze. A frissen őrölt kávéból professzionális kávéfőzőgépekkel készítjük az egyedi aromájú kávét. 

A Shell Café dolgozói szakmai továbbképzését profi baristák irányították így minden csésze kávé épp olyan odaadással és szakértelemmel készül, ahogy Ön szereti.

Az új Shell Café kávékeverékek a kijelölt Töltőállomásokon érhetők el.

Kávé odaadással és szakértelemmel

A Shell Café lelkes személyzetének szakmai továbbképzését professzionális baristák irányították. Videóinkból Ön is elleshet néhány műhelytitkot.

A kávé útja

A nemzetközi Esőerdő Szövetség tanúsítványával rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy minőségi kávéink teljes útja transzparensen nyomon követhető. Tudjon meg többet!

Kávé tudástár

Hasznos információk és érdekességek a kávé világából. Tudjon meg többet a kávéról, a kávézásról és a kávé mögött rejlő izgalmas kultúráról.

két pohár kávé

Önnek melyik a kedvence?

Espresso, Cappuccino, Americano, Café Latté, Café Melange. Bármelyiket is választja, a Shell Café szakértő személyzete pont úgy készíti el, ahogy Ön szereti.

Speciális igények? Felkészülten várjuk!

A laktózérzékeny és a tehéntej növényi alternatívája iránt érdeklődő vásárlóink igényei kielégítése érdekében a Shell Caféban kávé kókusztejjel is kapható. 

Bárhová is vezet az útja, hozzánk mindig érdemes betérni kedvenc kávéjára!

Ami érdekelheti még

Motorsport

Ismerje meg hogyan vesz részt a Shell a motorsportban és azt, hogyan segítik elő partnerkapcsolataink az üzemanyagok és kenőanyagok kifejlesztését a járművezetők számára világszerte.

Vezetési kedvcsináló

Fedezzük fel együtt bolygónk legkülönlegesebb és legérdekesebb útjait.

Tippek és tanácsok autóvezetőknek

Viselje jobban gondját autójának, tanulja meg, hogyan közlekedhet üzemanyag-takarékosabban és biztonságosabban.