Órák óta úton van, megszomjazott, megéhezett, elfáradt?

Térjen be a Shellhez és vegye igénybe kamionos ajánlatunkat: tankoljon legalább 300 liter dízelt nem hatósági áron a nagynyomású kútoszlopon, fizessen Shell kártyájával és válasszon egyet ingyenesen az ajánlatban szereplő termékei közül!*

Shell Café kávé

Shell Café bársonyos barista kávé

Odaadás és szakértelem minden csepp kávéban. Kérje kedvenc kávéját Dél-Amerika íze, vagy Afrika íze kávékeverékünkből.

Shell Café hot dog

Hot Dog

Kóstolja meg az ízletes hot dogot frissen pirított kifliben, ketchuppal, mustárral vagy majonézzel ízlése szerint!

Shell Café ásványvíz

Ásványvíz

A Shell Café ásványvizet Debrecenben, a víznyerőhelyen palackozzák annak érdekében, hogy megőrizze ásványi anyag tartalmát és frissességét. Szénsavas és szénsavmentes változatban is kapható.

Promóciós Feltételek:​

*Az ajánlat 2022. 08. 16. és 2022. 11. 17. között, a készlet erejéig érvényes, egy tranzakcióban egyszerre legalább 300 liter, nem hatósági áras, dízel üzemanyag nagynyomású kútoszlopon történő tankolása esetén. Az ajánlat során a következő frissítő ajándékok közül egy választható: Shell Café kávé, Shell Café 1,5 literes ásványvíz, és Shell Café hot dog. Az ajánlat a vendégtérben elhelyezett automatából vásárolt kávéra nem vonatkozik. Az ajánlat a nagynyomású kútoszlopokkal rendelkező töltőállomásokon érvényes, kivéve a Mosonmagyaróvár, Jánossomorjai út 1. címen található töltőállomás. A képek illusztrációk.

Még nincs Shell üzemanyagkártyája?

HTML5 Experiment: Show Content Block image on mobile