Mit jelent ez Önnek?

Amennyiben Olaszországban az útdíjfizetésre FDE Telepass készüléket használ, akkor az útdíjfizető készülék cseréjét legkésőbb 2022. november 30-ig el kell végeznie.

Milyen megoldást kínál ezentúl a Shell Önnek az olasz útdíjfizetésre?

Nehéz tehergépjárművek (3,5 tonnánál nagyobb súlyú járművek) esetében az EETS4U vagy Telepass SAT készüléket ajánljuk Önnek.

Shell EETS4U Postpay HU-GO

Az EETS4U és a Telepass SAT készülék előnyei:

  • Széleskörű lefedettség: kezelje az összes útdíjfizetéssel kapcsolatos folyamatot egyetlen szolgáltatón keresztül!
    • Az EETS4U eszköz jelenleg a következő országok útdíjfizetését kezeli: Bulgária, Belgium, Németország, Ausztria, Franciaország, Spanyolország és Portugália, Magyarország, Olaszország*, Svájc, Lengyelország (e-Toll hálózat), valamint Storebælt és Øresund hidak.
    • A Telepass SAT eszköz jelenleg a következő országok útdíjfizetését kezeli: Bulgária, Belgium, Németország, Ausztria, Franciaország, Spanyolország és Portugália, Skandinávia, Olaszország, Svájc, Lengyelország (e-Toll hálózat és A4 autópálya).
  • Testre szabva az Ön számára: Csapatunk Önnel közösen együttműködve dolgozza ki azt a megoldást, amely leginkább megfelelő az Ön flottája számára.
  • Egyszerű beüzemelés: A fedélzeti egység (OBU) beüzemelése gyors és egyszerű, a regisztrációt elvégzik az útdíjszakértőink.

Könnyű gépjárművek (3,5 tonna vagy annál kisebb súlyú járművek) esetében a Telepass Medpass készüléket ajánljuk Önnek

Telepass Medpass eszköz a következő országok útdíjfizetését kezeli: Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Portugália.

Mi az Ön teendője?

Amennyiben az Ön nehéz tehergépjármű flottája már használ EETS4U vagy Telepass SAT készülékeket is, kérje az olasz útdíj * aktiválását meglévő készülékein, vagy cserélje le a régi FDE Telepass készülékét többi járművében is!

Olaszország, vagy egyéb új ország aktiválás igénylése esetén, kérésüket küldjék el nekünk az utdij-hu@shell.com e-mail címre.

Amennyiben a fentiekben részletezett készülékeket (EETS4U vagy Telepass SAT vagy Telepass Medpass) igényelné, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az utdij-hu@shell.com e-mail címen.

* Szicília útdíjfizetése jelenleg nem elérhető az EETS4U készülékkel