A legjobban karbantartott gépjármű esetében is előfordulhatnak váratlan meghibásodások: a hiba elhárítása megnöveli a menetidőt a kényszerű kitérők miatt, és nem tervezett költségeket generál. Megkönnyíti a feladatot azonban, ha könnyen és gyorsan megtalálja a bajba jutott gépjárművéhez legközelebb eső szervizt.

A Shell és a TRAVIS együttműködésének köszönhetően Európa-szerte veheti igénybe a kamion szerviz szolgáltatást is, Shell kártyája használatával.

Kamion szerviz keresése

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb szervizt!

 • Európa számos országában nyújtunk szerviz-szolgáltatást, közel 300 szerviz ponton
 • Online applikáció segítségével ellenőrizheti a nyitvatartási időt és az elérhető szolgáltatásokat
 • Kényelmes elszámolás az Ön Shell számláján keresztül

Az alábbi előnyöket kínáljuk Önnek:

 • save time

  Spóroljon időt!  Az online felüleleten előre tájékozódhat a szerviz nyitvatartásáról.

 • fleet icon

  Pénzt takaríthat meg: applikációnkban mindig megtalálja a legközelebbi szervizt, minimalizálva ezzel a kitérő hosszát.

 • security

  Intézze ügyeit biztonságban: Nem kell aggódnia a készpénz miatt, a felmerülő költségeket Shell számlájára terheljük, melyet a többi költséggel együtt, halasztott fizetéssel egyenlíthet ki.

 • maximum control

  Maximális kontroll: Regisztrált ügyfélként mindig visszakeresheti, melyik jármű mely javítóműhelyt vette igénybe, és tájékozódhat az elvégzett munkákról

Parkolás, kamionmosás- és szerviz, tartálytisztítás

Tekintse át, hogyan segíthetnek Önnek a Shell és szerződött partnerei abban, hogy járműveik mindig tisztán induljanak el, és ne legyen gondjuk a parkolásra sem.

Parkolás, Kamionmosás és Tartálytisztítás

Tudjon meg többet a Shell közúti szolgáltatásairól

Állomás kereső

Több, mint 40 ezer töltőállomással világszerte, további 10 ezer partner állomással a világ egyik legnagyobb hálózatát a Shell biztosítja.

Shell Fleet Hub

Shell Fleet Hub online felületünkön naprakészen nyomon követheti a tranzakcióit, riportokat és biztonsági beállításokat készíthet, letöltheti elektronikus számláit.