Az útdíj kifizetése

EuroShell kártyájával gyorsan és könnyen, kétféleképpen is megfizetheti az útdíjat:

  • Előre fizetés: Ehhez csak fel kell töltenie Go box egyenlegét euroShell kártyájával. A keretösszeg automatikusan csökken a fizetőkapuk alatt történő minden egyes áthajtásnál. A feltöltést valamennyi GO értékesítő és szervizhelyén megoldhatja. A GO pontok térképes keresőjét megtalálja a szolgáltató honlapján: www.go-maut.at
  • Utólagos fizetés: A GO box automatikusan rögzíti az aktuálisan fizetendő útdíj összegét. Ezt az összeget az euroShell Card üzemanyagkártyához tartozó szokásos számlára terhelik. A jobb készpénzforgalom eléréséhez válassza az utólagos fizetési lehetőséget, hiszen a számlázási időszak végén esedékes fizetési kötelezettséggel növekszik a vállalat likviditása. Számlájával a gépkocsivezetők által naponta fizetett osztrák útdíjak is kiválóan nyomon követhetők.

Osztrák alagutak:

Az alábbi alagutak mind beletartoznak a GO rendszerbe. Amikor a GO box készülékkel felszerelt jármű áthalad ezeken az alagutakon, a rendszer automatikusan kiszámlázza az alagúthasználati díjat.

  • Arlberg-alagút (az S16 fizetős autópálya része)
  • A Tauern- és a Katschberg-alagút (az A10 fizetős autópálya része)
  • Karawanken-alagút (az A11 fizetős autópálya része). Ez 7864 m hosszú és átnyúlik egészen Szlovéniába
  • A Felbertauernstrasse-alagút, amely Ausztria déli irányú forgalmának fontos alternatív útvonala

Még több in Közúti szolgáltatások

Franciaország

2017. szeptember 1-től megszűnik a euroShell kártya elfogadása a francia útdíj fizetésére. Ismerje meg ajánlutankat, mellyel továbbra is Shell számlán fizetheti a francia útdíjat.

Belgium

Belgiumban az útdíjfizetés vonatkozik minden, 3,5 tonna súlyt meghaladó tehergépjárműre. A díjfizetés fedélzeti egységgel történik, melyből több megoldást is ajánlunk.