Az útdíj fizetése

Az euroShell Card ügyfelei kártyáikkal gyorsan és könnyen, ráadásul kétféleképpen is megfizethetik az útdíjat:

  • Előre fizetés: a PREMID által üzemeltetett értékesítési helyeken (http://www.mytocz.eu/hu/uj-vasarlo/ertekesitesi-helyek/index.html) és kapcsolatfelvételi pontokon (http://www.mytocz.eu/hu/uj-vasarlo/kapcsolatfelveteli-pont/index.html) euroShell kártyájával kiválthatja készülékét, 1550 cseh korona kaució ellenében. Kártyájával fel is töltheti a kívánt összeggel. Ha a rendelkezésre álló előre megfizetett keret 600 CZK (20 euró) összeg alá csökken, az eszköz hangjelzéssel figyelmeztet, hogy további egységeket kell feltölteni.
    A készülék leadásakor a kaució és a feltöltésből megmaradt összeg is visszafizetésre kerül.
    Fontos, hogy a díjkötelesre útra való felhajtás előtt már rendelkezzen feltöltött készülékkel.
  • Utólagos fizetés: előzetes regisztráció után veheti fel a készüléket a kapcsolatfelvételi pontokon (http://www.mytocz.eu/hu/uj-vasarlo/kapcsolatfelveteli-pont/index.html).  Az autópálya díjat a megtett út alapján automatikusan kiszámítják, és az Ön euroShell Card számlájára terhelik. A jobb készpénzforgalom eléréséhez válassza az utólagos fizetési lehetőséget, hiszen a számlázási időszak végén esedékes fizetési kötelezettséggel növekszik a vállalat likviditása.

 Az ügyfelek rendszeres összesítést kapnak a megtett kilométerekről, ami átláthatóbbá teszi az utazási költségeket. A Shell segítségével gyorsan és könnyen végezheti el az egyszeri regisztrációt.

További információért, és a készülék megrendeléséhez, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 480 1111 telefonszámon, vagy keressen minket e-mailben: a kartyainfo-hu@shell.com vagy az utdij-hu@shell.com címen.

More in Útdíjak és útadók

Franciaország

2017. szeptember 1-től megszűnik a euroShell kártya elfogadása a francia útdíj fizetésére. Ismerje meg ajánlutankat, mellyel továbbra is Shell számlán fizetheti a francia útdíjat.

Belgium

Belgium 2016. áprilisában kivált a eurovignette hálózatából, és saját útdíj-fizetési rendszert vezetett be, mely vonatkozik minden, 3,5 tonna súlyt meghaladó járműre.

You May Also Be Interested In

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.