Az útdíj kifizetése

EuroShell kártyájával háromféleképpen is megfizetheti az útdíjat:

  • Toll Collect készülékkel utólagos fizetéssel: előzetes regisztráció után a Toll Collect készüléket egy partner-szervízben beszerelik járművébe
  • Toll Collect készülékkel előre fizetési módban: regisztráció után a készülékét feltöltheti euroShell kártyájával, a Toll Collect honalpján keresztül
  • Viszonylati jegy vásárlásával: az útdíjfizető terminálokon használhatja euroShell kártyáját a fizetésre

Bármelyik fizetési lehetőséget választja, legyen szó a fedélzeti egységről, az internetes foglalásról vagy az önkiszolgáló terminálról, az összeg egyértelműen jelenik meg az euroShell Card üzemanyagkártyával számlaösszesítésében, a fizetés pedig egyszerű és kényelmes.

További információért, és a készülék megrendeléséhez, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 480 1111 telefonszámon, vagy keressen minket e-mailben: a kartyainfo-hu@shell.com vagy az utdij-hu@shell.com címen.

Még több in Közúti szolgáltatások

Franciaország

2017. szeptember 1-től megszűnik a euroShell kártya elfogadása a francia útdíj fizetésére. Ismerje meg ajánlutankat, mellyel továbbra is Shell számlán fizetheti a francia útdíjat.

Belgium

Belgium 2016. áprilisában kivált a eurovignette hálózatából, és saját útdíj-fizetési rendszert vezetett be, mely vonatkozik minden, 3,5 tonna súlyt meghaladó járműre.