Készülékeink nehéz gépjárműveknek

Nehéz tehergépjárművek (3,5 tonnánál nagyobb súlyú járművek) esetében az EETS4U vagy Telepass SAT készüléket ajánljuk Önnek.

Shell EETS4U Postpay HU-GO

Az EETS4U és a Telepass SAT készülék előnyei:

Széleskörű lefedettség: kezelje az összes útdíjfizetéssel kapcsolatos folyamatot egyetlen szolgáltatón keresztül!

  • Az EETS4U eszköz jelenleg a következő országok útdíjfizetését kezeli: Bulgária, Belgium, Németország, Ausztria, Franciaország, Spanyolország és Portugália, Magyarország, Olaszország*, Svájc, Lengyelország (e-Toll hálózat), valamint Storebælt és Øresund hidak.
  • A Telepass SAT eszköz jelenleg a következő országok útdíjfizetését kezeli: Bulgária, Belgium, Németország, Ausztria, Franciaország, Spanyolország és Portugália, Skandinávia, Olaszország, Svájc, Lengyelország (e-Toll hálózat és A4 autópálya).

Testre szabva az Ön számára: Csapatunk Önnel közösen együttműködve dolgozza ki azt a megoldást, amely leginkább megfelelő az Ön flottája számára.

Egyszerű beüzemelés: A fedélzeti egység (OBU) beüzemelése gyors és egyszerű, a regisztrációt elvégzik az útdíjszakértőink.

Készülékeink könnyű gépjárműveknek

Könnyű gépjárművek (3,5 tonna vagy annál kisebb súlyú járművek) esetében a Telepass Medpass vagy Telepass EU készüléket ajánljuk Önnek

Telepass Medpass és Telepass EU eszköz a következő országok útdíjfizetését kezeli: Olaszország, Franciaország, Spanyolország és Portugália. A jármű magasságától függ, hogy melyik ezszköz lesz alkalmas Önnek.

Mi az Ön teendője?

Amennyiben az Ön nehéz tehergépjármű flottája már használ EETS4U vagy Telepass SAT készülékeket is, kérje az olasz útdíj * aktiválását meglévő készülékein.

Olaszország, vagy egyéb új ország aktiválás igénylése esetén, kérésüket küldjék el nekünk az utdij-hu@shell.com e-mail címre.

Amennyiben a fentiekben részletezett készülékeket (EETS4U vagy Telepass SAT vagy Telepass Medpass/Telepass EU) igényelné, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az utdij-hu@shell.com e-mail címen.

* Szicília útdíjfizetése jelenleg nem elérhető az EETS4U készülékkel

Még több in Közúti szolgáltatások

Eurovignette országok (Dánia, Hollandia, Luxemburg, Svédország)

Hollandiában,Luxemburgban, Dániában és Svédországban a eurovignette megvásárlásával fizetheti az útdíjat. A díjfizetés minden 12 tonna feletti gépjárműre kötelező, kivéve a buszokat. Felhívjuk figyelmét, hogy Eurovignette vásárlásra immár a Shell Fleet Hub Tolls funkcióban is van lehetőség!

Ausztria

A "GO" nevű osztrák elektronikus útdíj-rendszer minden 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű járműre kötelező érvényű. A "Maut" nevű adó a megtett távolság arányában fizetendő útdíj, amelyet az osztrák autópályák és gyorsforgalmi utak használatáért vetnek ki. A megtett távolságot a kötelezően előírt fedélzeti készülék, a "GO box" méri. A kilométerdíjak mértéke a tengelyek számától függ.