Az euroShell kártyával Európa számos pontján fizethet a teherautó vagy a tartály tisztításáért. Minden esetben kiváló minőségű szolgáltatásra és versenyképes árakra számíthat. Ezek a költségek pedig részletes pontossággal jelennek meg az euroShell Card számlán.

Szakszerű kamion- és tartálytisztítási szolgáltatások

A speciális teherautó- és tartálytisztítási szolgáltatások közé többek között az alábbiak tartoznak:

  • Külső mosás
  • Tartálymosás
  • Silótisztítás
  • Hűtőtisztítás

Kiváló minőségű szolgáltatás

Kifejezetten olyan partnereket választottunk, amelyek versenyképes áron kínálnak kiváló minőségű szolgáltatásokat.

Az osztrák, német és holland szolgáltatások részleteinek letöltése

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

Shell Fleet Hub

Shell üzemanyagkártya online rendszerünk segítségével kimutatásokat és riasztásokat állíthat be, és biztonságosan kezelheti elektronikus számlázását. Mindez kevesebb adminisztrációt jelent. Ezenkívül minden út minden egyes tranzakcióját nyomon követheti, így a legjobb teljesítményt hozhatja ki a flottájából.

Közúti szolgáltatások

A biztonság a Shell üzemanyagkártyák kulcsfontosságú jellemzője. Ezért alkalmazunk jól kezelhető felhasználásellenőrző megoldásokat, riasztásokat, és ezért vannak külön csapataink a visszaélések felügyeletére. Így az üzemanyagkártyák nemcsak kényelmesen használhatók, de a biztonság nyugalmát is megadják Önnek.

Érdekelheti Még

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.