Shell EETS útdíj fizetés

Útdíjfizetés Európában egyszerűen

Egy flottát több országon keresztül irányítani bonyolult feladat. A különböző helyi útdíjfizető megoldásoknak való megfelelés lelassíthatja az adminisztrációs folyamatokat, és kihívást jelenthet a sofőröknek is. Megoldásunk ebben nyújt segítséget.

Személyre szabott útdíjfizetés minden üzlet számára

A Shell személyre szabott Europai útdíjfizető megoldása számos, a munkája során felmerülő kihívással megbirkózik. Hogy zökkenőmentes legyen az útdíjfizetés, az útdíjtranzakciók során a legújabb technológiákat alkamazzuk mellyel a legszélesebb körű lefedettséget kínáljuk a kontinensen.

ÚTDÍJFIZETÉS
Handle all your tolling needs with one simple service

Kezelje az összes útdíjfizetéssel kapcsolatos folyamatot egyetlen szolgáltatón keresztül

Mindent a gördülékenység jegyében terveztünk meg, legyen szó a fedélzeti egység(OBU) regisztrációjáról, az összes útdíjjal kapcsolatos számlájának egy számlacsomagba rendezéséről és az összes üzemanyag és egyéb vásárlásainak a Shell kártya ügyfélszámláján történő kezeléséről.


Take control with a solution built around you and your business

Tartsa kézben az ellenőrzést egy olyan megoldás segítségével amelyet a vállakozására szabunk.

Függetlenül attól milyen méretű és összetételű a flottája, szakértőink segítenek a legmegfelelőbb elektronikus útdíjfizetési megoldást megtalálni, amely leginkább alkalmazkodik a jelenlegi igényeihez, és lehet rugalmasan átalakítani, ha erre lenne szükség.


Benefit from a future-proof service from a partner you can trust

Élvezze egy időtálló szolgáltatás előnyeit egy olyan partnertől akiben megbízhat

A Shell több mint 30 éves útdíjfizetési tapasztalata illetve a szoros együttműködésünk a legfontosabb útdíjszolgáltatókkal biztosítja Önnek azt, hogy a szolgáltatásunk az EETS újabb országokra való kiterjesztésével és az Ön igényeivel összhangban fejlődik.


A szolgáltatásunk előnyei

 • The widest coverage

  Széleskörű lefedettség

  Fizesse útdíjait és alagút díjatit zökkenőmentesen több, mint 25 országban úgy, hogy egy készülékkel egyszerre több országot is fizethet.

 • Save money

  Pénzt takaríthat meg

  Regisztráljon, hogy automatikusan megkaphassa a további kedvezményeket és a visszatérítéseket és csökkentse az elmaradt útdíjfizetések okozta bírságok kockázatát.

 • Tailored for you

  Testreszabva az Ön számára

  Csapatunk Önnel közösen együttműködve dolgozza ki azt a megoldást amely leginkább megfelelő az ön flottája számára.

 • Easy to install

  Egyszerű beüzemelés

  A fedélzeti egység(OBU) beüzemelése gyors és egyszerű, a regisztrációt elvégzik az útdíjszakértőink.

 • Integrated with Shell Card

  Shell kártyájához rendelve

  Kezelje flottája költségeit egyetlen szolgáltatóval a Shell kártyája segítségével, beleértve az üzemanyag és nem-üzemanyag kiadásokat, mint például a parkolás, a kamionmosás és a komp díjak.

 • Easy to use

  Egyszerű használat

  Az intuitív technológia és az ingyenes online frissítések megkönnyítik az eszköz használatát az Ön és a járművezetők számára.

 • Save time

  Időt takaríthat meg

  Egyszerűsítse az adminisztrációt egyetlen számlával az összes útdíjtranzakcióról az Ön saját pénznemében.

 • Stay updated

  Legyen naprakész

  Tájékoztatjuk a legfrisebb hírekről az útdíjakkal kapcsolatban, a nap 24 órájában követheti flottáját és használhatja az útdíjkalkulátorunkat.

What is EETS

EETS

Mi az EETS?

Az Európai elektronikus útdíjfizestési szolgáltatásokról szóló irányelv (EETS) célja az úthasználati díjak megfizetésének egyszerűsítése. Az irányelv olyan eszközt javasol, amely kompatibilis az összes Európai útdíjrendszerrel. A Shell által kínált megoldások élen járnak abban, hogy ez megtörténhessen. További információkért és a témában felmerülő gyakori kérdésekért kattintson az alábbi linkre.

The Shell EETS Box

EETS

A Shell EETS készülékei

A mi megoldásunk az EETS irányelvre a Shell EETS készüléke. Beüzemelése és használata egyszerű, egyetlen platform amelyen keresztül kezelhet mindent az útdíjfizetéstől kezdve a kedvezményeken, visszatérítéseken és a számlákon át az tranzakciós adatokig, mellyel jelenleg 12 országot tud lefedni. Dolgozzunk együtt, hogy megtaláljuk a legjobb egyedi megoldást az Ön útdíjfizetésére Európában.

A Shell EETS készülékeinek lefedettsége

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.
A Shell EETS készülékeinek lefedettsége
Részlet 1

Jelenlegi lefedettség

Országok: Ausztria, Belgium, Franciaország, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Lengyelország, Dánia, Svédország, Norvégia és Bulgária.

A Shell EETS készülékei lehetővé teszik Önnek, hogy egyetlen készülék használatával utazzon át ezeken az országokon és a jövőre nézve egy olyan megoldáson dolgozunk amely lefedi egész Európát. Amint új országok csatlakoznak az EETS direktívához azok azonal hozzáadódnak a hálózatunkhoz.

Részlet 2

2020-ban várható

Országok: Magyarország, Szlovénia és teszt jelleggel Svájc.

Ezen országok előreláthatóan hamarosan csatlakoznak a Shell EETS készülékeinek hálózatához - de addig is fizetheti útdíját a helyi szolgáltató Shell kártyához kapcsolt készülékével vagy Shell kártyával.

Részlet 3

2021-ben várható

Országok: Cseh Köztársaság, Szlovákia, Svájc és a teljes Lengyel útdíjhálózat.

Ezek az az országok várhatóan 2021-ben csatlakoznak a Shell EETS készülékek hálózatához – amíg ez megtörténik addig is tudja ezekben az országokban is fizetni az útdíjait a helyi szolgáltató OBU eszközeivel amelyeket a Shell kártyájához rendelünk és egyben tudja kezelni az útdíjait a Shell EETS készülékeinek útdíjaival.

Részlet 4

Helyi megoldások

Ezen országos jelenleg nem kínálnak EETS megoldást, de a helyi szolgáltató útdjfizetési megoldását a Shell kártyájához tudja rendelni és így rendezni tudja ezeket az útdíj tranzakciókat is.

Kattintson a jelölt részekre, hogy többet tudjon meg róluk.

Átjárhatóság Európában

Átjárhatóság Európában

Európa 30 országában több mint 100 különböző útdíjszolgáltató működik, melyek különböző típusú nemzeti útdíjfizetési rendszereket üzemeltetnek, ezért a határokon átívelő útdíjfizetés kezelése kihívást jelenthet mind a flottamenedzserek, mind pedig a sofőrök számára. Ahhoz, hogy flottája hatékonyságát növelje, egy összehangolt és automatizált útdíjfizetési megoldás összeállítása szükséges.

Töltse le az ingyenes EETS útmutatóját

  

Egyéb témakörök melyek érdekelhetik

Mi az EETS?

Tudjon meg többet az EETS hátteréről, mi az ami befolyásolja és mere tart.

Gyakran ismételt kérdések

Tudjon meg többet a Shell személyre szabott útdíjfizetési megoldásairól. Ha kérdésére nem találta meg a választ, vegye fel a kapcsolatot az útdíjszakértőinkkel.

Bulgária

2020. március 1-től Bulgáriában is kilométer-alapú útdíjfizetési rendszer él, a 3,5 tonna feletti járművek részére. Shell kártyájá segítségével már fizethet post pay készülékkel is.