Egy flottamenedzser esetében fontos, hogy mindig naprakész és közvetlen tapasztattal rendelkező partnerrel rendelkezzen, aki a sofőrök útja során is különféle megoldásokat biztosít. A Shellben ilyen tapasztalt és szakértelemmel rendelkező partnerre talál.

A tanácsadási folyamat menete

A Shellnél tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleinknek eltérőek az igényeik. Éppen ezért nem csupán egyetlen útdíjfizetési szolgáltatást biztosítunk mindenki számára, hanem az Ön tevékenységeinek és igényeinek feltérképezésével igyekszünk megtalálni a szükségleteinek legmegfelelőbb elektronikus útdíjfizetési megoldást.

  1. További konzultációhoz, kérjük, töltse ki alábbi kérdőívünket
  2. A Shell közúti szolgáltatási szakértője kapcsolatba lép Önnel, hogy megbeszélhessék az Ön üzleti és működtetéssel kapcsolatos igényeit.
  3. A megbeszélést követően ajánlatot teszünk Önnek egy olyan útdíjfizetési megoldásra amely a leginkább illeszkedik az Ön üzleti igényeihez.
  4. Amennyiben igény van rá tanácsadást biztosítunk az eszközök beüzemelésével kapcsolatban.
  5. A folyamat végeztével egy hosszútávon fenntartható útdíjmegoldást biztosítunk az Ön számára.

Egyéb témakörök

Egyedi elektronikus útdíjfizetési ajánlat és előnyök a Shell-lel

Az Ön vállalkozását és igényeit szem előtt tartva, tapasztalatunk és szakértelmünk révén egyedi igényeinek megfelelő, személyre szabott útdíjfizetési megoldásokat kínálunk flottája hatékony és fenntartható működésének biztosítása érdekében.

Gyakran ismételt kérdések és dokumentumok

Arra törekszünk, hogy Ön mindig jól tájékozott és naprakész legyen. Ebben az áttekintő részben választ találhat a kérdéseire, valamint további tájékoztató anyagokat tölthet le.

EETS – Minden, amit tudnia kell róla

Az EETS-nek köszönhetően Európa jó úton halad az egész kontinenst lefedő útdíjfizetési rendszer kialakítása felé. Tudjon meg többet az EETS működéséről, partnereiről, résztvevőiről és eddigi fejlesztéséről.