A variety of different containers form the letters EETS.

Mi az EETS?

Az EETS egy útdíjfizetési megoldás? Nem.
Az EETS egy vállalat neve? Nem.
Van a Shell-nek egykészülékes EETS megoldása? IGEN

Az EETS (az European Electronic Toll Service mozaikszava) az Európai Parlament és a Tanács által 2004-ben elfogadott irányelvben szabályozott szolgáltatás.

Biztosítja az Európai Unión belüli elektronikus útdíjfizetési rendszerek átjárhatóságát, és azt, hogy az összes úthasználó a teljes európai elektronikus útdíjfizetési infrastruktúrán belül elektronikusan, egyetlen szerződés alapján és fedélzeti egység segítségével fizethesse meg az útdíjat.

A hosszú távú cél az átjárhatóság.

Az egykészülékes EETS megoldásainak köszönhetően a Shell a legszélesebb választékot kínálja jelenleg a piacon útdíj és alagútdíj fizetés terén a 8 országra kiterjedő lefedettségnek köszönhetően. Ezen felül további országok kapcsolódnak majd be ebbe a szolgáltatásba 2019-ben és 2020-ban.*

*az információ a 2019 Júliusi állapotot tükrözi

A man with yellow suspenders is looking at a wall with different tolling-related chalk drawings.

Európai útdíjfizetés – egy rendkívül összetett terület

Eltérő nemzeti szabályozás

Minden ország saját útdíjfizetési rendszerrel és szabályozással rendelkezik a különféle utak, járművek és fizetési lehetőségek tekintetében.

Eltérő piaci kínálat

Az európai hálózatot több mint 100 útdíjszolgáltató alkotja – csupán Franciaországban 13 található. Így tehát óriási a választék a különféle ajánlatokból és eszközökből.

Eltérő technológiák

A különböző fedélzeti egységek különböző technológiával működnek. Ha pedig az adott fedélzeti egység technológiai szempontból alkalmas lenne is az átjárhatóság biztosításra, a különfélek infrastruktúra-üzemeltetők és útdíjszolgáltatók közötti szerződéses megállapodások további átjárhatósági problémákat eredményeznek.

MI SEGÍTÜNK MEGBIRKÓZNI EZEKKEL A NEHÉZSÉGEKKEL - ELEMZÜNK, TANÁCSOT ADUNK, ÉS MEGOLDJUK A PROBLÉMÁT

Egyéb Témakörök

Egyedi elektronikus útdíjfizetési ajánlat és előnyök a Shell-lel

Az Ön vállalkozását és igényeit szem előtt tartva, tapasztalatunk és szakértelmünk révén egyedi igényeinek megfelelő, személyre szabott útdíjfizetési megoldásokat kínálunk flottája számára.


Gyakran ismételt kérdések

Itt találja meg a válaszokat a gyakran előforduló kérdésekre a témával kapcsolatban, illetve további információkat az EETS-el kapcsolatban.


Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy együtt megtalálhassuk a legmegfelelőbb megoldást a flottája számára.