Fleet whitepaper cover

Ultrahatékonyság vagy digitális váltás?

Az új, hagyományos iparágakat alapjaiban megrengető technológiák és szolgáltatások felbukkanásának köszönhetően, elérkeztünk arra a pontra, ahol bekövetkezik az ágazat átalakulása; új készségekre van szükség, új iparági szereplők és modellek tűnnek fel.

A flottakezelők közel fele kihívásként éli meg a folyamatos tájékozottság fenntartását, és szükségét érzi, hogy az üzleti vezetőktől és a flottákon dolgozó járművezetőktől új kezdeményezések formájában belső támogatást kapjanak.

Ez a jelentés olyan információkat tartalmaz, melyek utat mutatnak az előttünk álló években a flottakezelés területét formáló és átalakító trendek sűrűjében.

Töltse le ingyen!

Tudjon meg többet a kereskedelmi flották trendjeiről

 • A szakember válasza a flottakezelési iparág növekedéséről

  2040-re a flottakezelési ágazat ma még felfoghatatlan mértékben alakulhat át. A megújuló és alacsony károsanyag-kibocsátású üzemanyagok új kihívások elé állítják a hagyományos autóipart. Az újfajta járművek alapjaiban változtathatják meg a flottakezelést. A fejlődő technológiának köszönhetően újfajta járművek bukkannak fel, melyek alapjaiban változtathatják meg a flottakezelést is.

 • Mit jelenthetnek ezek a változások a flottakezelőknek?

  A flották közel kétharmada a flotta egyes járműveit alig három évig használja, és csupán 7%-uknál haladja meg ez az időtartam az öt évet. Fontos szempont, hogy a flottakezelők megértsék az új járműtechnológiákat, valamint azt, hogy azokat hogyan vezethetik be, és kezelhetik saját flottáikban, ha versenyképesek akarnak maradni.

 • Felkészülés a jövőre

  Azok a vállalkozások, amelyek elkezdik most felkészíteni flottáikat a jövő kihívásaira, riválisaiknál gyorsabban tudják majd integrálni az új technológiákat, ráadásul felkészültebben, erősebb pozícióból érhetik el mindezt.

  Készítse fel vállalkozását, hogy az iparágra jellemző változások ütemével lépést tarthasson!

  

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

Mire jó a Shell üzemanyagkártya?

Akár helyi, akár nemzetközi viszonylatban működik a vállalkozása, mi tudunk olyan üzemanyagkártyát biztosítani, amely megfelel az igényeinek. Alaposan körbejárjuk a helyzetét, hogy az Önnek legmegfelelőbb eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk.

Shell üzemanyagkártya – kapcsolat

Tudjon meg többet arról, hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot.