2016/06/07

Ezúton értesítjük Önt, hogy új euró bankszámlát nyitottunk a Citibanknál, és a jövőben ezen keresztül kívánjuk bonyolítani tranzakcióinkat azon ügyfeleinkkel akik szerződésük szerint euróban fizetnek. Erre tekintettel rövidesen megszüntetjük régi bankszámláinkat a The Royal Bank of Scotland N.V.-nél (RBS), azt követően pedig csak a Citibanknál vezetett számlákat használjuk.

A korábbi, RBS-nél vezetett bankszámlára történő befizetéseket már nem fogjuk megkapni. Szeretnénk Önnek is gördülékennyé tenni ezt az átállást, ezért arra kérjük, hogy rendszerében mihamarabb módosítsa bankszámlaadatainkat, hogy a továbbiakban már az alábbi új, Citibanknál vezetett euró bankszámlánkra utaljon. Az új euró bankszámla adatait megtalálja a 2016 Június 7-e után kiállított számláján. Kérjük, hogy a 2016. Június 7 után esedékes számláit már a Citibankos euróbankszámlára utalja.

Köszönjük, hogy ügyfeleink között tudhatjuk, és a Shell márka termékeit választja!

Bővebben a Shell üzemanyagkártyáról

FleetCor együttműködés

A Shell az üzemanyagkártya-szolgáltatások területén már jelenleg is számos országban működik együtt a FleetCor vállalatcsoporttal.

Shell üzemanyagkártya – kapcsolat

Tudjon meg többet arról, hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot.

You May Also Be Interested In

Shell töltőállomás-kereső

Az ünnepi nyitva tartás változhat, ezért kérjük érdeklődjön a részletekről a töltőállomás elérhetőségein.

Energia és Innováció

Így tárunk fel további, a jelenleginél tisztább energiahordozókat az előttünk álló évtizedekre az emberi zsenialitás, az innováció és a technológia segítségével.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság lényege a Shellnél az, hogy felelős módon biztosítsunk energiát a világ növekvő igényeinek kielégítésére.