Ebben a részben

Nemzetközi közúti szállítmányozás

Vannak üzemanyagkártya-szolgáltatók, amelyek egy járműflottát látnak maguk előtt.

Mi esélyt látunk arra, hogy egy picivel könnyebbé tegyük az életét.

Kattintson és tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Európai Útdíjak és útadók

Shell kártyájához rendelt készülékek segítségével fizetheti az útdíjakat, elkerülve ezzel a készpénz-használatot. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.

EETS útdíj fizetés Magyarországon a Shell-el

Fedezze fel az európai útdíjfizetés egyszerűbb és költséghatékonyabb módját, amely megoldást kínálhat Önnek, függetlenül a flottája méretétől. Hívja még ma útdíjszakértőnket vállalkozására szabott ajánlatáért.

Az utólagos HU-GO e-útdíjfizetés már elérhető a SHELL EETS4U készülékünkkel!

A POSTPAY HU-GO, az utólagos HU-GO e-útdíjfizetés már elérhető Magyarországon, kattintson és tudjon meg többet, hogy milyen további előnyöket kínál Önnek a Shell EETS4U készülék.

Áfa és jövedéki adó előfinanszírozás

Ha Shell üzemanyagkártyát használ, egész Európában egyszerűen visszaigényelheti az áfát és a jövedéki adót, ahol erre az adott ország jogszabályai lehetőséget biztosítanak.

Biztonsági funkciók

Elkötelezetten törekszünk arra, hogy garantáljuk a tranzakciói biztonságosságát. Fedezze fel, hogyan segít a Shell üzemanyagkártya a flottájával kapcsolatos kiadások nyomon követésében, és töltőállomásaink képzett személyzete hogyan járul hozzá a visszaélések megelőzéséhez.

Autómosás a CleenUp-pal

2021-ben indult el a Shell Hungary és a CleenUp Magyarország Kft. közös együttműködése, melynek köszönhetően a Shell Hungary ügyfelei Shell kártyájuk igénybevételével használhatják a CleenUp szolgáltatásait: a hozzáadott víz nélküli, környezetbarát tisztítószerekkel végzett külső-belső járműtisztítást mindezt ott, ahol a jármű éppen parkol.

Alagutak és hidak

Maradjon lendületben a Shell üzemanyagkártyával. A legtöbb európai országban így is fizethet az alagutak és hidak használatáért.

Autómentés

Ha rendelkezik Shell üzemanyagkártyával, mindig közel a segítség. Tehergépjárműve megbízható műszaki segítséget kap közel 40 európai országban, személyautós flottáknak belföldi autómentési szolgáltatást nyújtunk.

Kompok és ROLA

Shell üzemanyagkártyájával rugalmasan fizethet a ROLA (kamion a vonaton) szolgáltatásokért és az európai kompátkelések foglalása során. Az utazás a járművezetői pihenőidejére időzíthető. Időt és pénzt takaríthat meg, és csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátást.

Parkolás, kamionmosás- és szerviz, tartálytisztítás

Tekintse át, hogyan segíthetnek Önnek a Shell és szerződött partnerei abban, hogy járműveik mindig tisztán induljanak el, és ne legyen gondjuk a parkolásra sem.