EETS
Navigating a complex system

Eligazodás egy bonyolult rendszerben

Minden európai országnak megvan a maga nemzeti útdíjfizető rendszere és az erre vonatkozó szabályozása, ezzel együtt több, mint 100 útdíjszolgáltató van európában, csak Franciaországban 20-nál több útdíjszolgáltató van.


Towards a universal solution

Egy univerzális megoldás felé

Az univerzális megoldást még senkinek nem sikerült megoldania a piacon, de a Shell európai útdíjfizetési megoldásai már nagyban segítik a flottákat azzal, hogy átjárhatóságot biztosítanak egyes országok közt európában. Megoldásainknak köszönhetően jóval kevesebb eszközzel lefedhető az útdíjfizetés és ezzel nemcsak a bírságok elkerülését segítjük elő, hanem nagyban megkönnyítik sofőrjei és a flottamenedzserek munkáját is.


Beyond 2020

2020 után

Az európai útdíjfizetési rendszerek teljes integrációja még öt-hat évet is igénybe vesz mire a tanúsítási eljárások megtörténnek és a technológia is kiépítésre kerül a teljes útdíjhálózatban. A Shell több mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött szoros kapcsolati hálót épített ki az útdíjszolgáltatókkal ennek köszönhetően amint a fejlesztések megtörténnek azok elérhetőek lesznek nálunk.


  

Ablakot nyitunk az átjárhatóság felé európában

Európa 30 országában több mint 100 különböző útdíjszolgáltató működik, melyek különböző típusú nemzeti útdíjfizetési rendszereket üzemeltetnek, ezért a határokon átívelő útdíjfizetés kezelése kihívást jelenthet mind a flottamenedzserek, mind pedig a sofőrök számára. Ahhoz, hogy flottája hatékonyságát növelje, egy összehangolt és automatizált útdíjfizetési megoldás összeállítása szükséges.

Töltse le az ingyenes EETS útmutatóját

GYIK (Gyakran ismételt kérdések)

Tudjon meg többet a Shell európai útdíjfizetési megoldásairól

Személyre szabott útdíjfizetés a Shell-től

Célunk, hogy az útdíjfizetést a lehető leggördülékenyebbé tegyük, ezért szakértői tanácsokat adunk a megfelelő megoldás kiválasztásához , valamint átfogó betekintést adunk, hogy a flottája számára a legmegfelelőbb megoldást választhassa.

Zökkenőmentes utazás Európán át

A tény, hogy európa 30 országában több mint 100 különböző útdíjszolgáltató nyújt nemzeti útdíjfizetési szolgáltatást, az oszágok közti átjárhatóság megértését megnehezíti mind a sofőrök mind pedig a flottamenedzserek számára.

  

Egyéb témakörök amik érdekelhetik

Bulgária

Bulgáriában kilométer-alapú útdíjfizetési rendszer van érvényben, 3,5 tonna feletti járművek részére. A Shell EETS4U vagy Telepass SAT készüléke segítségével könnyen és egyszerűen fizetheti a bolgár útdíjat is.

Európai Útdíjak és útadók

Shell kártyájához rendelt készülékek segítségével fizetheti az útdíjakat, elkerülve ezzel a készpénz-használatot. Az összes tétel egyetlen számlán jelenik meg, ami egyszerűbbé teszi a folyamatot.

Közúti szolgáltatások

A biztonság a Shell üzemanyagkártyák kulcsfontosságú jellemzője. Ezért alkalmazunk jól kezelhető felhasználásellenőrző megoldásokat, riasztásokat, és ezért vannak külön csapataink a visszaélések felügyeletére. Így az üzemanyagkártyák nemcsak kényelmesen használhatók, de a biztonság nyugalmát is megadják Önnek.