Segítsen a Shell üzleti megoldásait eljuttatni a világhoz

A Shell Üzletei Tevékenységek (Shell Business Operations - SBO) üzletág állásai képezik üzleti folyamataink működésének gerincét. Az SBO üzletágnál kínált pályafutás során egy olyan ragyogó, motivált csapat tagjaként végzi majd munkáját, amely elkötelezett módon, a legszigorúbb normáknak megfelelően segíti a Shell nemzetközi üzleti funkcióinak működését.

Az SBO-állások nemzetközi tevékenységeink végrehajtására összpontosítanak, mi pedig olyan képzett jelölteket keresünk, akik valódi felelősséget éreznek a feladataik teljesítése iránt egy igazi kihívást jelentő, szakértő környezetben. Akár általános szakértői, akár szakosodott munkakörben helyezkedik el, az Ön munkája az SBO üzletágnál jelentős lehetőséget kínál a különböző üzleti területek megtapasztalására, egy gyümölcsöző energiaipari karrier megalapozására, valamint munkája nemzetközi vállalatunkra gyakorolt hatásának megfigyelésére.

További információk a Karrier részben

Álláskeresés szakembereknek

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és tudja meg, hogyan gyakorolhat hatást a Shell-lel.

Globális üzemeltetés és karbantartás

A Shellnél kínált üzemeltetési és karbantartási állások a Shell nemzetközi tevékenységeinek és úttörő projektjeinek élvonalába tartoznak.