Megnyitotta kapuit a világ legnagyobb Shell töltőállomása

A Shell luxemburgi leányvállalata átfogó renoválás után hivatalosan is megnyitotta a világ legnagyobb Shell töltőállomását, amelyen több mint 600 ember több mint két és fél hónapig dolgozott.

Az üzemanyagtöltő-állomás elsőként alkalmaz olyan Shell kiskereskedelmi szolgáltatásokat, mint például gyors-tankolási rendszer, amely lerövidítheti a kamionok tankolási idejét. A Shell csúcstechnológiájával és az előtető alatti rész korszerűsítésének eredményével a töltőállomás egész területén találkozhatunk. Ide tartoznak például a kútfőknél elhelyezett interaktív képernyők, amelyeken a legfrissebb időjárás és forgalmi információk találhatók 13 nyelven.

Berchem 30-szor nagyobb, mint az átlagos európai töltőállomás, és a csúcsszezonban napi 25 000 vásárló kiszolgálására képes. Napi 20-30 üzemanyag szállító tartálykocsi szükséges az üzemanyagtöltő-állomás újratöltéséhez, miközben egy átlagos állomáson csupán hetente van szükség új üzemanyag-szállítmányra.

Kapitány István a Shell globális ügyvezető alelnöke a megnyitó kapcsán kiemelte: „Ez egy meghatározó mérföldkő a Shell történetében. A berchemi egy kiemelkedő példája azon töltőállomásoknak, amelyeket kifejezetten a vásárlók érdekeit szem előtt tartva terveztek. Büszke vagyok rá, hogy egy újabb olyan töltőállomást nyithatunk meg, amelyben a vásárlók vendégnek érezhetik magukat és reményeink szerint mosolyogva távoznak. Örömömre szolgál, hogy ebben számos partnerre is találtunk, akik szintén elkötelezettek amellett, hogy a legjobb vásárlói élményt kínálják mind az üzleti úton lévők, mind pedig a kikapcsolódás céljából utazók számára, ezáltal egyedi élménnyé téve minden utazást.”

A főépületben a berchemi vendégek a szolgáltatások széles választékából válogathatnak. Belépéskor a Shell Select shop ízletes, frissen készített szendvicsekkel, levesekkel, paninikkel várja a látogatókat a Deli2Go pultnál. A boltban számos terméket - például motorolajakat, édességeket, gyümölcsöt, smoothie-kat, italokat találnak, amelyek gondoskodnak arról, hogy a járművek és utasaik megfelelően felkészüljenek az előttük álló útra.

A pihenésre és feltöltődésre vágyó autósok az emeleten gyors és ízletes ételeket találhatnak a McDonald’s kínálatában, az édesszájúak pedig nem csak a Le Paradis Sucré M&M’s édesség falánál, hanem frissen sült palacsintákkal, waffelekkel és Ola fagylaltkülönlegességekkel is hódolhatnak az élvezeteknek. Aki pedig egy frissen főzött kávéra vágyik, betérhet a Starbucksba is, ahol kellemes kávéházi környezetben fogyaszthatja el italát, vagy akár el is viheti.

A látogatásuk során az autósok megpihenhetnek és a kijelölt hot spotokon felcsatlakozhatnak a világhálóra, ahol wifi és kényelmes ülő alkalmatosságok várják őket, mind bent, mind kint a teraszon.

Mivel tudjuk, hogy milyen fontos az autósok számára, hogy tiszta mosdókban frissülhessenek fel egy hosszú út során, a megújult mellékhelységekkel és zuhanyzóhelyiségekkel a 2theloo páratlan kényelmet biztosít, külön figyelmet szentelve a mozgáskorlátozott vendégeknek, illetve a gyerekekkel vagy csecsemőkkel érkezőknek. A kellemes környezet dizájnjáról pedig a legújabb generáció művészeinek és fotósainak munkái gondoskodnak.

A Shell büszke rá, hogy a márka immár több mint 30 éve, az állomás 1983-as megépítése óta jelen van Berchemben. A töltőállomás az E25/A3 autópályán Luxembourg (Belgium) irányában található.