A játék során a Shell alkalmazásban, a Shell Drive segítségével kellett a résztvevőknek rögzíteniük a vezetési hatékonyságukat, amelyet a minél egyenletesebb fékezéssel és gyorsítással tudtak növelni. A Ferrari rajongó ceglédi nyertes már a kihívás kezdetétől sejtette, hogy esélyes lehet a főnyereményre és tisztában volt azzal, hogyan tudja növelni hatékonyságát az egyenletes fékezéssel és gyorsítással. A játék során folyamatosan követte aktuális helyezését, és próbált minél jobb eredményt elérni. Szerinte a hatékony vezetéshez elengedhetetlen, hogy ne fékezzünk hirtelen, betartsuk a követési távolságot és a sebességkorlátot. Ehhez fontos, hogy odafigyeljünk egymásra, és a másik reakcióira rugalmasan tudjunk reagálni.

„A Shell üzemanyag-fejlesztő szakértői és mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy ezt a hatékonyságot még tovább fokozzuk minőségi üzemanyagainkkal. Ehhez kiváló kereteket és profi tesztelési környezetet biztosít a technikai együttműködésünk a Ferrarival és a Forma 1-gyel. Ahogy a legutóbbi eredmények is mutatják, a 2014-es szezon végétől számítva a Scuderia Ferrari gyakorlatilag 23,3%-os teljesítménynövekedést köszönhet a Shellnek. A kihívásunk nyertese most ebbe a munkába kapott betekintést, és megtapasztalhatta a válóságban is, hogyan működik a motorsport legrégebbi és legsikeresebb együttműködése” – mondta Bujdosó Andrea a Shell Hungary Igazgatóság elnöke.

A nyertes korábban sem hazai, sem külföldi futamon nem járt még, de hosszú évek óta figyeli a közvetítéseket. A két évvel ezelőtti monzai futamot látva pedig elhatározta, hogy egyszer élőben is ott kell lennie a versenyen. „Nagyon izgalmas volt az út, még a többszintes Ferrari üzletet is meg tudtuk nézni a dómnál. De a legjobb az volt, hogy ilyen közelről láthattuk és hallhattuk az F1-es autókat a versenyen. A bokszutca kijáratánál ültünk, így minden kocsi szinte karnyújtásnyira ment el előttünk. Ráadásul elvittek a Scuderia Ferrari garázsába is, ahol láthattuk, hogyan dolgozik együtt a Shell a csapattal a verseny alatt. A futam végén felejthetetlen élmény volt annyi szurkoló közt a pályán a pódiumhoz vonulni” – tette hozzá a nyertes.