Örökmozgó mókás puli? Turcsi orrú tacsi? Életvidám labrador? Esetleg komoly németjuhász? A Shell Hungary töltőállomásokon és Shopokban ezentúl mindenkit szívesen látnak. A Shell ügyfeleinek a jövőben nem kell a velük utazó ebeket a kocsiban hagyni egy tankolás, kávézás vagy gyors bevásárlás ideje alatt a töltőállomáson, hiszen legfrissebb kezdeményezésével lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy a megfelelő szabályok betartásával, kutyusaikat bevigyék a hazai állomások közösségi tereibe legyen az eladótér, terasz, kert vagy illemhely.

S hogy ne csak a vásárlók érezzék jól magukat, a Shell Hungary a töltőállomások külső területein a járműforgalomtól elzárt, biztonságos pontokon elhelyezett itatótálakkal várja négylábú vendégeit, az abban elhelyezett víz frissességéről pedig folyamatosan gondoskodnak a munkatársak. A kihelyezett póráztartóknál a gazdik kényelmesen, és biztonságosan rögzíthetik kutyusaikat.

A vevők nyugodt és biztonságos kiszolgálása érdekében elvárás, hogy a kutya pórázon közlekedjen, szocializált legyen, és rendelkezzen kötelező védőoltásokkal. A Shell Hungary fokozott hangsúlyt fektet a higiéniára is, a szigorú takarítási és fertőtlenítési előírásoknak köszönhetően a vásárlókat tiszta, biztonságos közösségi terek várják minden Shell töltőállomáson és Shopban. A hazai kutyabarát töltőállomások listáját itt találja.

A Shell Hungary zRt-ről

A Shell Hungary zRt-t 1925-ben regisztrálták Magyarországon. Jelenleg kiterjedt töltőállomás-hálózatot üzemeltet országszerte, és az egyik legnagyobb nemzetközi energetikai vállalat az országban. A magas minőségű üzemanyag-kínálat mellett széleskörű szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára, úgymint a ClubSmart hűségprogram, a Karbonkompenzációs Program, Shell-Tesco Minishopok, Shell Café, valamint az ingyenes előtető alatti szolgáltatások. További információ: www.shell.hu.

További információ:

Rácz Krisztina, Grayling
Tel.: +36 70 77 88 202
E-mail: krisztina.racz@grayling.com

Ajánlott tartalom

A Shell V-power Utazásról Utazásra Segít Megújítani Motorja Teljesítményét!¹

A Shellnél olyan egyedi üzemanyag-formulákat fejlesztünk, amelyek a vezetés élményét jobbá, vásárlóinkat pedig magabiztosabbá teszik az utakon. Ismerje meg a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagokat, melyek akár 100%-ban megtisztítják a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól.1

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!