Egyidőben hét jármű kiszolgálására alkalmas kúttal bővült a Shell Hungary zRt. hálózata a régi 2. számú főút mellett, Vác forgalmas területén - élelmiszer- és egyéb üzletek szomszédságában, a Szent László utcai körforgalomnál. Az állomás hat kútoszloppal, továbbá egy LPG kúttal rendelkezik. A kétállásos kézi autómosó mellett kerékpárparkoló és szerelőpont is szolgálja az ügyfelek kényelmét.

A töltőállomás kialakítása jól bizonyítja a Shell ügyfélközpontúságra épülő filozófiáját, hiszen amellett, hogy a város lakossága további tankolási lehetőséggel gazdagodik, a népszerű bevásárlóhelyek szomszédságában egy nagyszerű, könnyen megközelíthető, kulturált találkozási pont is nyílik számukra, ahol nem csak tankolni jó. Az ide érkezők megtapasztalhatják a Shell állomásokon már jól megszokott gyors és kényelmes kiszolgálást, valamint a minőségi termékek és szolgáltatások kínálatát.

Az új koncepció alapján megvalósított 80 m2-es shopban kapott helyet a Shell Café kávézó is. Itt a legmagasabb minőséget képviselő karos géppel főzött kávén kívül hot dog, grillcsirke, friss és csomagolt szendvicsek és péksütemények közül választhatnak a vendégek, amit kényelmesen, útjuk során megpihenve fogyaszthatnak el a belső térben, valamint a teraszon elhelyezett asztaloknál. A vásárlókra a nyitást követő két hétben különböző akciók és nyeremények is várnak.

A kialakítás során fontos szempontként tekintettek a környezetvédelemre, a shopban energiatakarékos világítótestek és hűtőberendezések működnek. Az állomás állatbarát, tankolás vagy kávézás közben a gazdiknak nem kell az autóban hagyniuk házi kedvencüket, hanem velük tarthatnak. A Shell a járműforgalomtól elzárt, biztonságos pontokra kirakott itatótálakkal várja négylábú vendégeit, az abban elhelyezett víz frissességéről pedig folyamatosan gondoskodnak a munkatársak. A kihelyezett póráztartóknál a gazdik kényelmesen, és biztonságosan rögzíthetik kutyusaikat.

Ajánlott tartalom

Shell V-Power

Tudjon meg többet a Shell V-Power üzemanyagokról.

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!