Felhívjuk figyelmüket, hogy a hirdetések a Shell Hungary zRt-hez nem köthetők, aktuális nyereményjátékainkkal, akcióinkkal kapcsolatban pedig mindig hivatalos csatornáinkon keresztül kommunikálunk: a shell.hu, a clubsmart.hu oldalakon, a ClubSmart_HU@hu.shell.com email címről, és Facebook oldalunkon.

Amennyiben olyan személyes megkeresést kapnának a nevünkben, amire nem számítottak, és aminek a feladója ismeretlen az Önök számáa, vagy olyan weboldalt osztottak meg Önökkel, ami gyanúsnak tűnik, kérjük, mindenképpen győződjenek meg a levél vagy a weboldal hitelességéről.

Abban az esetben, ha nem sikerült 100%-ban megbizonyosodniuk a feladó és az online felület hitelességéről, ne kattintsanak a levélben és a weboldalon található linkekre, és ne adják meg adataikat idegen felületeken.

Ha hasonló esettel találkoznak, kérjük, minél előbb jelezzék a problémát ügyfélszolgálatunk felé.

Aktuális játékainkról és promócióinkról itt tájékozódhatnak: https://www.shell.hu/autosok/ajanlatok-es-promociok.html

Ajánlott tartalom

A Shell V-power Utazásról Utazásra Segít Megújítani Motorja Teljesítményét!¹

A Shellnél olyan egyedi üzemanyag-formulákat fejlesztünk, amelyek a vezetés élményét jobbá, vásárlóinkat pedig magabiztosabbá teszik az utakon. Ismerje meg a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagokat, melyek akár 100%-ban megtisztítják a kulcsfontosságú motoralkatrészeket a teljesítménycsökkentő lerakódásoktól.1

Shell normál üzemanyagok

Bármerre is visz az útja, válassza a Shell üzemanyagát!