kényelmes környezet

Térjen be megújult töltőállomásainkra!

Akár egy gyors munkamegbeszélést intézne el, vagy megebédelne a család a nyaralásra menet, a Shell felújított, modern töltőállomásai gondoskodnak mindenről, amire szüksége van.

Kényelmesebb, mint valaha

Országszerte 139 helyen már felújított, hangulatos belső térrel várjuk, 2022 végéig pedig további 10 töltőállomásunk újul meg, hogy még kellemesebb legyen betérnie hozzánk út közben!

hivogato Shell Cafe terasz

Kellemes, kávézói hangulat

Foglaljon helyet nálunk, dőljön hátra, és élvezze a Shell Café frissen főzött, bársonyos barista kávéit és ínycsiklandozó termékeit, akárcsak egy kávézóban! 

kényelmes környezet

Egy jeges kávé a teraszon?

Számos töltőállomásunkon hangulatos terasszal várjuk a nyári időszakban, ahová bármikor kiülhet akár egy hideg itallal vagy egy jégkrémmel élvezni a napsütést.

Finom falatok

Maradjon online

Intézze el az út közben felmerülő munkahelyi ügyeket ingyenes wifi szolgáltatásunkkal, hogy aztán nyugodtan folytathassa útját

Széles választék

Hivogató ajánlatok

Igényes környezetben, minőségi kávék és harapnivalók széles kínálatából válogathat. Nálunk mindenki megtalálja a kedvére valót

Tesco mini shop

Bevásárlás letudva

Országszerte 23 Shell töltőállomáson Tesco mini shop is várja, ahol gyorsan és egyszerűen, még út közben elintézheti a bevásárlást.

HTML5 Experiment: Show Content Block image on mobile

Featured content

Shell ClubSmart Program – A jutalomhoz vezető út!

A Shell ClubSmart Program rengeteg ajándékot, élményt és kedvezményt kínál Önnek, a tankolások és vásárlások során gyűjtött pontokért.

Tippek és tanácsok autóvezetőknek

Viselje jobban gondját autójának, tanulja meg, hogyan közlekedhet üzemanyag-takarékosabban és biztonságosabban.