1. ClubSmart pontokért megszerezhető Philips termékek*:

Hűséges tagjainknak ismét egyedi ajánlattal kedveskedünk. Ha régóta gyűjti a pontokat valami nagy meglepetésre, itt a remek alkalom! Tekintse meg a pontokért kizárólag a töltőállomásokon megszerezhető Philips termékeket a clubsmart.hu oldalon!

Ellenőrizze pontegyenlegét és váltsa be pontjait minőségi ajándékokra! Kérjük olvassa el, hogyan kerülheti el a 3 évnél régebben gyűjtött ClubSmart pontjainak törlését! Már meg is van a kiszemelt ajándék, de hiányzik néhány pont? Jó hírünk van! Soha nem volt még ilyen egyszerű a pontgyűjtés! Tekintse meg a lehetőségeket!

2. Akár 50% kedvezmény Philips termékekre!**:

Tankoljon legalább 25 liter Shell üzemanyagot, használja ClubSmart kártyáját, és kérje a 10 %-os kedvezménykupont a kasszánál. Gyűjtse össze és váltsa be a kuponokat a www.shell.philipspromo.hu-n és szerezze meg az egyes kijelölt Philips termékeket akár 50% kedvezménnyel! A 10%-os kedvezménykupon – tankolás nélkül – 199 ClubSmart pontért is megszerezhető! A megrendelt termék kiszállításával kapcsolatban költség Önt nem terheli!

*Az ajánlatok a készlet erejéig, de legkésőbb 2019. 01. 27. napjáig érvényesek. A Shell töltőállomásokon található termékválaszték eltérő lehet, illetve a készlet töltőállomásonként változhat. Az ajánlatokról érdeklődjön a töltőállomásokon, illetve a termékekről további információ a szórólapokon és a clubsmart.hu weboldalon található.

** A kedvezmény a www.shell.philipspromo.hu-n megadott fogyasztói árból kerül levonásra és a termékek részletes leírása is itt található. A Shell fenntartja a jogot a promóció visszavonására és megváltoztatására. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek a töltőállomásokon, a szórólapon és a Promóciós Szabályzatban: shell.hu.