A karácsony közeledtével segítünk, hogy igazán örömteli legyen az ünnep. Válasszon ajándékot Philips kínálatunkból kedvező feltételekkel:

  1. Akár 50% kedvezmény Philips termékekre*
    Gyűjtse össze és váltsa be a 10%-os kedvezménykuponokat a www.shell.philipspromo.hu oldalon és szerezze meg az egyes kijelölt Philips termékeket akár 50% kedvezménnyel*!
  2. ClubSmart pontokért megszerezhető Philips termékek**:
    Régóta gyűjtött pontjai alig várják, hogy beváltsa őket valami nagy meglepetésre! Tekintse meg a pontokért kizárólag a Shell töltőállomásokon megszerezhető Philips termékeket a clubsmart.hu oldalon!

* A kedvezmény a webáruházban megadott fogyasztói árból kerül levonásra és a termékek részletes leírása is itt található. A Shell fenntartja a jogot a promóció visszavonására és megváltoztatására. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek és a Promóciós Szabályzat: shell.hu

**Az ajánlatok a készlet erejéig, de legkésőbb 2019. 01. 27. napjáig érvényesek. A Shell töltőállomásokon található termékválaszték eltérő lehet, illetve a készlet töltőállomásonként változhat. Az ajánlatokról érdeklődjön a töltőállomásokon, illetve a termékekről további információ a szórólapokon és a clubsmart.hu weboldalon található.