A modern dízel motorok mindig újabb és újabb minőségi követelményeket támasztanak. A Shell V-Power üzemanyagok megfelelnek a régebbi, és az új, hatékonyabb, nagyobb törődést igénylő motoroknak is. A Shell V-Power Diesel az alap diesel üzemanyagunkhoz képest megnövelt DYNAFLEX technológiával a Shell legjobb1 tisztítási hatékonyságát biztosítja, amely a lerakódások eltávolításával elősegítheti a motor megtisztulását.2 A Shell V-Power Diesel, szennyeződésbontó részecskéket tartalmaz a tisztább és hatékonyabb motor érdekében.

Így a Shell V-Power Diesel segíthet minimalizálni az energiaveszteséget és támogathatja motorja teljesítményét. A tiszta motorok pedig hatékonyabban működnek. Ezek télen különösen fontos szempontok, ha üzemanyagról van szó!

Shell V-Power Diesel üzemanyagunk hidegszűrhetőségi határhőmérséklete (CFPP) az MSZ EN 590 szabvány előírásainak megfelelően legfeljebb -20 celsius fok.

Shell V-Power Diesel a BMW M ajánlásával.

*A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért látogasson el a www.shell.hu oldalra!

 

1A Shell FuelSave üzemanyagokhoz viszonyítva.

2A motorok állapotának javulását, illetve az energiaveszteség minimalizálását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető teljesítménykorlátozó lerakódások eltávolításával sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.