Jump menu

Main content |  back to top

Nemzetközi lehetőségek diákoknak:

Internship

A Shell több vállalata kínál szakmai gyakorlati lehetőséget tanulmányaik utolsó éveiben levő diákoknak. A gyakorlatok fizetettek, időtartamuk nyolc hét és 12 hónap között lehet. A szakmai gyakorlat alatt kihívást jelentő és érdekes feladatokat végeznek a diákok egy senior mentor támogatásával.  A jól teljesítőknek a gyakorlat végén felajánlhat pozíciót az adott Shell vállalat.

Mentorral támogatott szakmai gyakorlat végzésére csak néhány országban van lehetőség, a lista és a tudnivalók itt találhatók.

Personal Development Award

A Shellnél úgy gondoljuk, hogy a fejlődés nagyon fontos része az életünknek és a vállalat minden évben pénzügyi támogatást ajánl fel tanulmányaik elején járó diákok számára. Nincs megkötés abban, hogy milyen cél megvalósítására lehet pályázni: akár nyelvtanulásra vagy például egy non-profit program létrehozására.

Bővebb információ támogatásról és a részvételről itt található.

Nemzetközi lehetőségek diplomásoknak

Graduate program

A Graduate program a Shell nemzetközi tehetségkutató programja, amely öt éves strukturált fejlesztési programot nyújt a résztvevőknek. A programban a többlépcsős kiválasztási rendszer követelményeit sikeresen teljesítők vehetnek részt. A programban részt vevők mellé egy senior pozíciót betöltő mentor kerül kijelölésre, aki segíti beilleszkedésüket a vállalthoz, karriertanáccsal látja el őket és személyében példaképül is szolgál.

Jelentkezés és további információ a Shell angol nyelvű honlapján: www.shell.com/careers