Ebben a részben

Shell V-Power Diesel

Fedezze fel, hogyan tud megfelelni a Shell V-Power Diesel üzemanyag összetétele a korszerű motorok által támasztott követelményeknek.

Shell V-Power

A Shell több, mint 100 éve törekszik arra, hogy a legtöbbet hozza ki üzemanyagaiból. Ennek eredményeként a Shell kutatói most megalkották az új Shell V-Power üzemanyagokat, amelyek a megnövelt Dynaflex technológiának köszönhetően a Shell legjobbját3 nyújtják mind a teljesítmény, mind a hatékonyság terén.

A Shell V-Power a DYNAFLEX technológiával továbbfejlesztve háromszor annyi súrlódáscsökkentő és tisztító összetevőt tartalmaz a motor védelme érdekében, mint a Shell FuelSave Euro95 üzemanyag. Az egyetlen, a Ferrarival közösen kifejlesztett és a Ferrari által ajánlott üzemanyag.

Új Shell V-Power a BMW-M ajánlásával.

Bármerre is visz az útja, használja a teljesítményre és hatékonyságra tervezett üzemanyagainkat!2

 

A motorok állapotának javulását, illetve az energiaveszteség minimalizálását az üzemanyagellátó-rendszer létfontosságú alkatrészeiben, így a beömlőszelepben és/vagy az üzemanyagfecskendőkben fellelhető teljesítménykorlátozó lerakódások eltávolításával sikerül elérni. A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

2 A valós hatást és előnyöket több tényező befolyásolhatja, többek között a jármű típusa és állapota, a vezetési körülmények és a vezetési stílus.

A Shell FuelSave üzemanyagokhoz viszonyítva.

Piros f1 sportkocsi a legénység tagjai körül

Tesztelje vezetését és nyerjen kétszemélyes monzai utazást!

Büszke arra, hogy jól vezet?

Töltse le a Shell alkalmazást, jelentkezzen be a Shell Drive-ba és mérje össze tudását a többi versenyzővel 2017. július 1. és augusztus 14. között!

Teljesítse az ellenőrzőpontokat és gyűjtsön minél több XP-t, hogy Ön lehessen a nyertes!

Az első helyezett kétszemélyes utazást nyer Monzába, az olasz nagydíjra.

Töltse le akár most a Shell alkalmazást, fogadja el a „Büszke autóvezető” kihívást és már indulhat is a játék!

Tekintse meg a Játékszabályzatot!

Kiemelt tartalom

Motorsport

Ismerje meg hogyan vesz részt a Shell a motorsportban és azt, hogyan segítik elő partnerkapcsolataink az üzemanyagok és kenőanyagok kifejlesztését a járművezetők számára világszerte.