News and Media Releases

A SHELL EGYEDÜLÁLLÓ MOBILTELEFON-ALKALMAZÁSA AUTÓSOKNAK

Útvonal-tervezés, szerviz-értesítések, CLUBSMART-újdonságok egy helyen

A Shell új alkalmazásával az autósok megtervezhetik útvonalukat, vagy megkereshetik a legközelebbi Shell töltőállomást, akár az üzemanyagtípus beállításával is, amivel optimalizálható az utazás költsége. A rendszer értesítést küld az esedékes szervizelésről, illetve segítségével lekérdezhetők a CLUBSMART pontok is. Az ingyenes applikáció letölthető mind iPhone-ra, mind pedig Android telefonokra.

Motorist App

„A globális felhasználói trendek ismeretében, valamint annak tükrében, hogy az üzemanyag-szolgáltató ágazatban nem alakult még ki a mobilalkalmazások piaca, azért hoztuk létre – az ágazatban elsőként – ezt az alkalmazást, hogy növeljük ügyfeleink lehetőségeit és fokozzuk kötődésüket márkánkhoz” – nyilatkozta Doug Boyle, a Shell globális kiskereskedelmi marketing részlegének elnökhelyettese. Az alkalmazás naptár funkciójában akár három gépjármű szervizelését nyomon lehet követni, és beállítható a gépjármű-adó befizetésének és a kötelező biztosítás megújításának dátuma is, valamint a hűtőfolyadék-, illetve a guminyomás-ellenőrzés esedékessége.

„Az új alkalmazás számos előnyt nyújt a Shell vásárlóinak és segítségével könnyebb az utazás” – mondta Gyúrós Péter, a Shell közép-kelet európai hűségprogram-igazgatója „A Shell alkalmazása elsőként teszi lehetővé 15 országban, így a magyar autósok számára is, hogy könnyen hozzáférjenek a legfrissebb információkhoz, hatékonyabban megtervezhessék útjaikat, időben figyelmezetést kapjanak az elvégzendő szervizműveletekről, és a lehető legnagyobb mértékben kihasználják a Shell által nyújtott lehetőségeket és szolgáltatásokat.

A CLUBSMART eszközzel ráadásul útközben is lekérdezhetik pontegyenlegüket, és igényeikre szabott termékajánlatokat kaphatnak.” Azok, akik jelenleg a Shell töltőállomás-kereső alkalmazást használják, automatikusan figyelmeztetést kapnak mobileszközükre, hogy töltsék le a Shell új alkalmazását az iTunes vagy a Google Play segítségével.

Biztonsági okokból kérjük, ne használja az alkalmazást vezetés közben.